[]

Kendi sigortası olan büyük şirket var mı Türkiye'de?

Mesela özel sigorta yerine tüm garantiyi kendi karşılayan bir şirket falan




 
soruna cevap olur mu bilmem ama tekfen holding'in tekfen sigorta diye bir alt şirketi var.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (11.10.17 19:06:17) 
Ya büyük şirketlerin var onu biliyorum, koç ve sabancının da var mesela, ama istediğim bunun için sigorta kuranlar değil de kendi sigortasını kendi halledenler.


  • noluyo yaa  (11.10.17 19:10:53) 
bizim şirket basit paket bir özel sigorta kullanıyor, onun üstüne çıkan rakamları kendi karşılıyor. adam sayısı olarak küçük, ciro olarak büyük bir şirket


  • yakuza123  (11.10.17 19:14:35) 
@yakuza, şirket kendi mi ödüyo yani? Sigorta kullanmadan falan şu şu hastalıkları olursan bana mı gel diyor?


  • noluyo yaa  (11.10.17 19:25:23) 
gereksiz derecede saçma bir uygulama olurdu bu, özel bir sebebi var mı sormanın? çünkü sigorta işi "sana ne olursa olsun gel biz karşılıycaz bütün masrafını" demekten daha kapsamlı ve detaylı süreçlere sahip.

bildiğimiz manada sigorta diyorsan bunun için sigorta şirketi kurman lazım, o durumda istanbul kanatlarimin altinda'nın örneği geçerli oluyor; neticede kendi şirketi. dışarı hizmet vermesin sadece kendi çalışanları için sigorta şirketi açsın diyorsan gereksiz olur kısmına dönmüş oluruz, niye kar etmek ya da zarar etmemek istemesin ki?
  • Bruce  (11.10.17 19:36:41) 
@Bruce, özel bir sebebi var evet. ABD'de çok var böyle şirketler, hatta 2k insanın üzerinde olan şirketlerin %95'i kısmen de olsa böyle işliyor. Türkiye'deki marketi merak ediyorum sadece.


  • noluyo yaa  (11.10.17 19:47:32) 
işbankasinin kendi sigortası vardı


  • eriksatie  (11.10.17 21:22:47) 
Abd'nin sağlık sistemi ile Türkiye'ninki çok farklı.


  • nedendir bilinmez  (11.10.17 21:48:50) 
Ram sigorta var. Sadece koç grubu için kuruldu


  • goodman  (11.10.17 22:00:43) 
amerika ile farklı. orada şirket kendi ödüyor olabilir ama çalışan maaşlarındsn bunu her ay kesiyordur


  • oscar  (11.10.17 22:12:19) 
@noluyo yaa: Aynen öyle, mesela sigorta numaralı güneş gözlüğünü ödemiyor, faturayı muhasebeye iletiyorsun onlar veriyorlar parasını. Ya da benim gözlerde bin bir türlü sıkıntı olduğu için sigorta şirketi istisna koymuştu, gözle ilgili tüm masrafları şirket ödüyor.


  • yakuza123  (12.10.17 02:28:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.