[]

Maslak'ta çalışacak biri nerede ev tutmalı?

İstanbul'a yeni taşınacağım için bu soruyu soruyorum. Semtleri aşağı yukarı bilsem de trafiği deneyim etmediğim için makul bir karar veremeyebilirim. 1+1 ya da 1+0 kiralayacağım. 1500 lira civarına (+-300) kadar verebilirim. Elbet ki güvenli bir sitede olmasını isterim. Biraz uzak olsa dahi tavsiyeniz en azından metro güzergahına yakın olsun lütfen.




 
levent ayazağa sanayi mahallesi girişi.


  • diye yazdim ama hep yalan  (05.10.17 02:15:55) 
Araban varsa kağıthane hamidiye mahallesi bence. Ayazağadaki güzel evler pahalı, sanayi mahallesi ise çok kötü.


  • ekaterina  (05.10.17 02:26:48) 
istinye, tarabya.


  • bruceandwayne  (05.10.17 02:30:40) 
sarıyer merkez gayet ideal, ev çeşitliliği var civar mahallelerinde en azından. dolmuşla en fazla 15-20 dakika sürer. biraz daha vakit harcarım diyorsanız maden tarafını deneyebilirsiniz, oradaki sitelere bir bakın.

tarabya çok güzel ancak ulaşım her zaman kolay olmayabilir. sahile yakınsanız ulaşım iyi ancak kiralar biraz yüksek kaçabilir.

istinye'yi civarındaki siteler dışında tavsiye etmem ama o siteler de pahalı. 1+1 bulması da zor.
  • givemesomesubstance  (05.10.17 12:46:16) 
Seyrantepe'deki sitelere bakabilirsiniz, Oyak Sitesi Maslak'a oldukça yakın, bütçe olarak da Maslak-İstinye tarafından biraz daha uygun olur. 1 artı 1 uygunsa Maslak'taki sitelere de bakabilirsiniz. 4 Levent Çeliktepe tarafı da çok uzak sayılmaz, fiyat olarak en uygunu.


  • hana bi  (06.10.17 00:32:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.