[]

Halka ve Olaylara Tercüman (2)

Merhaba sevgili Tercüman-ı Ahval okuyucuları.

Ne anlatıyor bu aq diyenler ve Serinin ilk filmini izlemek için Tıklayın : www.eksiduyuru.com

Siz yokken neler oldu onu anlatacağım şimdi.

Son konuşmamızdan sonra ertesi gün okula gitmedim. Ders sonrası aradı ve napıyorsun neden gelmedin merak ettim filan dedi. Bende gitmem gereken bir yer olduğunu söyledim. İyisin dimi diye sordu evet bi sorun yok dedim. Sen ne yapıyorsun diye sordum bir arkadaşı ile buluşacakmış. Yarın görüşürüz dedim filan dedim. O zaman yarın mutlaka gel dedi.

Yaklaşık 2-3 saat sonra Napıyorsun diye mesaj attı. O sıra arkadaşımla oturuyordum söyledim bunu. Nerdesin filan diye üsteledi ulan noluyoruz diye düşünüyorum. Yerimi söyledim tüh dedi az önce oraya çok yakındım oturur konuşurduk dedi. Bi sorun filan yok dimi dedim, Bilmem görmek istedim dedi. Yarın görüşelim olur mu yazdı. Tabi ki görüşelim ama iyisin dimi dedim ya iyiyim annemi özledim biraz onun dışında sıkıntı yok dedi. Bende ara bi sesini duy dedim İyi fikir dedi sonra annesini aradı sanırım. Sonrasında bir süre havadan sudan konuştuk. İyi geceler dedim iyi geceler canısı yazdı.

Ertesi gün ders epey geç bitti derste bir kaç kere göz göze geldik güldü filan. Çıkışta ya çok geç oldu gitmem lazım ya kusura bakma filan dedi önemli değil dedim Sonra bişeyler yapalım filan dedi. 1 saat sonra ben mesaj attım napıyorsun diye öyle sıradan mesajlaşmalar filan geçti aramızda. O sıra başka bir kız arkadaşla yemek yemekteydim. Bunu söyleyince kıskandım keşke bende orada olsam dedi. Bende keşke olsaydın ama en kısa zamanda bi yemek yiyelim dedim. Süper olur dedi.

Eveeeet sevgili dostlar durum böyleyken böyle. Yorum istek ve şikayetleri heyecanla bekliyorum.

Ayrıca "salak kardeşim şöyle şöyle yapsana" şeklindeki tavsiyeleri de bekliyorum.

 
hocam sen erkeksin demi?
yoksa ancak bir kadın olman durumunda bu kadar afallaman lazımdı. (ben kadınım başka bir kadın bana yürüyor gibi)

Kız açıkça gönlüm var diyor sende gönlüm var diyorsun o zaman açık açık konuş senle vakit geçirmek hoşuna gidiyor daha fazla vakit geçirelim hoşlantı lafları falan aç zaten olay kendinden gelişecek belli.
  • basond  (30.09.17 13:14:42) 
50 şeritli otoban döşenmiş, bas gaza hocam. bekledikçe - puan topluyorsun.
ilk işaretleri anlayamaman normal olarak karşılanır ( yaaa tatlı salak şey gibi düşündürür) ama daha sonraki işaretlere karşılık veremezsen pısırık olarak adlandırılabilirsin.(karşı cins ve ölüm ekibi tarafından "ya tam mal bu ya" yorumları gelebilir)
hiç kasma bence. çekinilecek bu durum yok. bol şans ve mutluluklar :)
  • MtKrt  (30.09.17 15:00:21) 
Sevişin de herkes rahatlasın.

Şuraya gidelim buraya gidelim şeklinde bir teklif yap. Gidin bir yerde yemek yiyn ya da bira için vs. ve burada da biraz senin yakınlaşma girişiminde bulunman lazım. Niyetini (senin de gönlünün olduğunu yani) belli et yani sohbet ederken. Gerisi kendiliğinden gelecek zaten, orası belli.
  • skooma  (30.09.17 15:11:56 ~ 15:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.