[]

Halka ve Olaylara Tercüman

Var mı aranızda ?

Olay: Şimdi sınıftan bir kız var. Sınıf 110 kişi filan olduğu için genelde herkes kendi grubuyla takılmakta. 2 sene önce aynı grupta takıldığımız ve bir süre sonra başkalarıyla takılmaya başlayan bir kız bu .

Yaz tatilinde durup dururken bana mesaj attı halimi hatırımı sordu. Beni bulunduğu tatil yöresine filan davet etti. O zaman ki durum sebebiyle gidemedim.

Bu sene okul açıldığında sınıfta karşılaştık. Ayak üstü mutlaka görüşelim özledim seni filan dedi.

Geçen hafta ise şöyle bişey oldu. Sınıftan çıkarken (takıldığı 3 kişilik grupla birlikteler) yanıma geldi işin yoksa bi kahve içelim filan dedi. Bu arada ben cevap vermeden yanındaki arkadaşlarına siz gidin benim işim var dedi. Bende olur dedim.

Yaklaşık 4 saat oturduk bol bol sohbet ettik. Sık sık benimle konuşmaktan mutlu olduğunu filan söyledi. Hatta bi ara elimi filan tuttu.

Bu samimiyet biraz garip geldi bana. Birazda odun olduğumdan amacını, niyetini anlayamadım.

Ayrılırken 2 defa sarıldı bana iyi ki konuştuk filan dedi.

Ayrıldıktan sonra iyi geceler diye mesaj attım bakalım ne yapacak diye, iyi geceler tekrar isterim yazıp kalpli smiley attı. Bende tamamdır anlaştık yazdım. Süperr yazdı.

Evet sevgili gönül dostları böyle şeyler oldu.

Ne diyorsunuz ? Ne yapmalı ? Teknik bilgi verin :)

Edit: Gönlüm elbet var. Kız 10 kişiden 8 inin "keşke benim olsa" diyeceği güzellikte bir kız. Ve çok uyumlu çok nazik biri. Ve fakat şekil a da görebileceğiniz üzere ben beceriksiz bir budaklı odunum :( şu pozisyondan bu golü kaçırma olasılığım yüksek. Nasıl bir davranış şekli göstermeli acaba ?

 
"Birazda odun olduğumdan amacını, niyetini anlayamadım."

biraz mı?

abi kız yazdan beri alenen yürüyor. daha ne olması lazım.

he dediğin an yeni bi ilişkin var.
  • eeb  (28.09.17 14:55:42) 
Kiz daha ne yapsin abi sen de tam budakli mese odunuymussun:)


  • i m sick tired  (28.09.17 14:57:25) 
helal/haram kıstasın var ise uzak dur.

yokuş aşağı götürür seni bu kız.
  • secrexv2  (28.09.17 14:58:41) 
şu meşhur görseli hediye ediyorum sana i.imgur.com


  • nrmnm  (28.09.17 14:58:53) 
Mezuniyet sonrası evliliğe kilitler bu kız seni bu saflıkla.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (28.09.17 15:03:37) 
Daha ne yapsın kız sana? Bize denk gelmez ki şöyle neti...

Gerisi sana kalmış artık. Devam, tabii gönlün varsa.
  • skooma  (28.09.17 15:04:12) 
siz çıkıyosunuz


  • lcha  (28.09.17 15:26:30) 
Hahah kiz niye bu kadar hizli ya. Ama niyet belli, o kesin. Biraz yokla bakalim.


  • piremses  (28.09.17 19:15:23) 
Kıza gıpta ettim vay be... Özel ders falan veriyor mu acaba? Ben birinden hoşlanınca direkt mala bağlayıp o kişi ile arama mesafe soktuğum, ondan köşe bucak kaçtığım için kızın tavrını ayakta alkışladım. Hey maşallah, böyle oluyor demek bu işler.

Yine de Cesario +1000. Bu tip aşırı ilgi genelde aynı hızda sönmeye mahkum gibi bir şey sanırım. Doğanın kanunu olabilir. Üstüne böyle delicesi düşen insanlar bir anda çatt diye soğuk davranmaya başlayıp seni mal gibi ortada bırakabiliyor. O yüzden dikkatli ol, kendini çok kaptırma. Kendini kaptırmamak haricinde yapabileceğin pek bir şey yok aslında hem gerek de yok baksana kız tek başına ikinizi almış götürüyor. Helal olsun gözlerim dolacak neredeyse bu beceri karşısında.
  • i m cool with that  (28.09.17 20:28:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.