[]

bim'den bilgisayar aldım ve kendimden nefret ediyorum

sadece 675 liraydı..hometech marka... 2gb ram ve 32 gb harddiski vardı. ama pil süresi uzundu ve portatifti... ona vuruldum.şimdi şarjda..


ben ki desktopunu kendi toplayan, ben ki çoğu teknolojyi kullanmış biriyim.

Ağır geliyor..


soru: bu bilgisayarı starbuksta kullansam kız düşer mi?

not: gönül işlerine alan moda saygımı sunuyorum

 
ben kız olsaydım düşerdim.


  • blue eyes white dragon  (29.09.17 11:42:58) 
laptop beyazsa arkasına mat bir eyPIL simgesi olan yarım yenmiş elma stickerı tak belki üniversiteye yeni başlamış kızlardan düşürürsün.o da kızlar fingirdekse ve dünden herhangi bir kişiyle herhangi bir ilişkiye hazırlarsa :D


  • regardless of what they say  (29.09.17 11:43:02) 
bilgisayarı almadan önce de sormuştun burada. yani tamam hepmiz mercedes'e binmek isteriz, daha rahattır güvenlidir vs. ama tofaş da bizi A noktasından B noktasına götürdüğü sürece markasının ne önemi var? üstelik aldığın bilgisayar tam olarak işini görüyor, e fiyatı da iyi. yersiz kazıklanmamışsın işte. sırf bir logo için 1000 dolar fazla verebilirdin. elbette daha iyi bir bilgisayarın olurdu ama sen gene bu hometech'te yapacağın işleri yapacaktın onda da. değişen bir şey olmayacaktı.

ağır falan gelmesin. dünyada bin türlü dert var. böyle şeylerden yakınınca fabrikatör necmi bey'in oğlu gibi görünüyorsunuz.

soruya cevap: starbucks'a macbook'suz almıyorlar, hometech ne fakir gibi. dolayısıyla kız düşmez.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (29.09.17 11:58:01 ~ 11:58:31) 
devrimci kız düşebilir bence.


  • secrexv2  (29.09.17 12:02:02) 
Bim linkini ben atmıştım demi sana? Kendimi sorumlu hissettim şu an. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın.
Starbucksta kız düşmez de erkek düşebilir. 'Laptoptan memnun musun kardeş, ben de almayı düşünüyorum' şeklindeki sorulara hazırlıklı ol şimdiden.

  • uyusam iyi olur  (29.09.17 12:11:44 ~ 12:13:25) 
kız düşerse ayağı takılmıştır başka bişey değil.

harddiskinin çok düşük olması dışında fena gözükmüyor. işlemcisi de celeron'dur kesin. işini görüyorsa düşünme devam et.
  • hosein  (29.09.17 12:16:10) 
sancaktepe starbucks'ta piranha tablet ile düşürmüşlüğüm var.

bence düşer.
  • eeb  (29.09.17 12:25:48) 
arkadaslar alet cok ıyı cıktı. kanserlık bir durum yok.


  • binder dandet  (30.09.17 14:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.