[]

1000 tl üst sınırlı Xiaomi ? (acil)

sakarlığıma doymayayım telefonu kırdım. şu an para da veremem çok. Xiaomi ' nin methini baya duydum gidip alayım mı ? yoksa lenovo falan da diyolla o da olur mu ?

hay anasını durduk yere nasıl da gitti yav :/


 
www.hepsiburada.com

Xiaomi redmi 4x, hem de ithalatçı değil KVK garantili satılmaya başlandı birkaç xiaomi modeli
  • freebird5406_2  (27.09.17 15:51:13) 
Redmi note 4 (garantisiz) aldım bir kaç ay önce 850ye. Facebook gruplarında araştır istersen.


  • 1adam  (27.09.17 16:47:55) 
hepsiburadan xiaomi mi5s aldım, kamerası bozuk geldi iade için uğraşıyorum 1 haftadır, sorun çıkarıyorlar bilginiz olsun.

Sim kartı, wifi girişi ve herhangi bir kişileştirme yaparsanız iade yapamazsınız zaten.

Ayrıca iade için servise gönderip 20 iş günü beklemen gerekiyor. Hem bozuk ürün gönderirler hem uğraşıp durursun.
  • imelih  (27.09.17 16:55:13) 
Huawel P9 Lite 2017 var o fiyata. Baya tutuluyor


  • otonomo  (27.09.17 17:03:49 ~ 17:04:21) 
oo ayaküstü baya aydınlandım arkadaşlar. en son telefonumu 2.5 sene önce alınca piyasa almış yürümüş haberim olmamış. sağolasınız :)


  • kuul  (27.09.17 19:43:48) 
İade için servise falan göndermeye gerek yok, internetten alırsanız 15 gün içinde sorgusuz sualsiz, 6 ay içinde de arıza sebebi ile iade edebilirsiniz. Telefondaki yaptığınız girişlerin, kişiselleştirmelerin de bir önemi yoktur. Ayrıaca kronik sorun değilse birinde sorun çıkınca tüm telefonlarda çıkacağı anlamına gelmez.


  • gezegen olan pluton  (27.09.17 19:55:39 ~ 19:56:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.