[]

Mülakat sonucu olumsuz...

Çalışmayı çok istediğim bir yerle mülakata girmiştim. Bugün o korktuğum mail geldi. Sonuç olumsuz. Çok mutsuzum. Ne yapacağım şimdi ben? Oradan banlandım mı şimdi?




 
eğer imkanın varsa sebebini sorabilirsin. eksiklerini görebilmek üzerinde yoğunlaşmak adına sana faydalı olabilir.

sonra kim bilir belki bir yerde karşılaşırsınız, kaybettiğin elemana bir dön bak istedim dersin :)
  • eeb  (26.09.17 19:11:55) 
hayır banlanmadınız, sadece aktif pozisyon için BU ALIMLARINDAKİ mülakatınız olumsuz sonuçlandı. Farklı bir pozisyon için şansınız diğer adaylarla aynı olacak şekilde devam ediyor.

Hatta ik yada ilgili pozisyonun idari amiri işgüzarlık etmezlerse bu sefer olumsuz sonuçlanan pozisyonunuz tekrar açıldığında yine şansınızı deneyebilirsiniz.


youtu.be

siz hayallerinize layık olmak için çalışmaya devam edin. hayat bu kısmetlerle doludur.
  • mete kudur  (26.09.17 19:12:04) 
olumsuz dahi olsa cevap geldiği için mutlu olurdum ben :)


  • tosunpasa  (26.09.17 19:14:01) 
oradan neden banlanasınız?

ben de olumlu yanıt beklerken olumsuz geldi. bir kaç aşamayı geçmiştim, kabul edildim gözüyle bakıyordum üstelik, son aşamadaydık.

reddedilince kendimi suçladım. "kesin çok konuştum ilk görüşmede, malumatfuruşluk yaptım" dedim. ancak yine de İK'ya bir mail attım. "eksikliğimi telafi etmek adına soruyorum.. neden kabul edilmediğimi merak ediyorum..." dedim. onlar da özetle benden daha tecrübeli bir aday bulduklarını bulduklarını, başka pozisyonlara ya da ileride bu pozisyona tekrar başvurabileceğimi söylediler.

velhasıl, üzülseniz de üzülmeseniz de başka ilanlara başvurmaya devam.
  • dahinnotha  (26.09.17 19:32:06) 
fak em all diyorum. fakemall.

zamanla seninde hayallerin tatil yöresinde bakkal açmak olacak diyorum ayrıca.
  • binder dandet  (26.09.17 19:34:20) 
Üzülme rakibe gidersin :)

Bunlar olağan şeyler, belki de o şirkette mutlu olamayacaktın kim bilir.
  • va  (26.09.17 20:48:13) 
2 haftaya mutsuzluğun geçecek. kendine yeni hedefler koy. yeni bir hedefin (çalışmayı istediğin başka bir yer) olmazsa ve başarısızlığını düşünüp durursan mutsuzluğun devam edecek.


  • pinkpeony  (26.09.17 21:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.