[]

İos 11

Merhaba arkadaşlar
İos 11 e geçtikten sonra iphone 7 plus ta ses açma kapama düğmelerine basınca kulaklık sesi açılıp kapanıyor. Bu yapılan bir değişiklik mi yoksa benim telefonda oluşan bir sorun mu sizce?teşekkürler.



 
kulaklık takılı olmadığuı halde yapıyor sanırım?

telefon kulaklık takılı sanıyorduır. bluetooth u kapat, bi kulaklık tak çıkart. kapat aç, tuş kilidi ve ses kısma tuşuna basılı tutarak soft reset yap. (apple logusunu görene kadar basılı tut ikisine de)

hala düzelmezse itunes ya da icloud'a yedek alıp telefonu sıfırla ve yedeği yeri yükle.
  • washe  (25.09.17 13:06:54) 
Benim gibi cahiller için yazayım. Ayarların içinden Zil sesi seviyesini ayarladığımız yerin altında bir tik var düğmelerin fonksiyonunu değiştiriyormuş. Benim çocuklar yapmış herhalde. Öyle bir sekmenin varlığını yeni keşfettim.


  • gullak  (25.09.17 14:22:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.