[]

erkek arkadaşım erken uyuyor

ayda 3- 4 kez gorusebiliyoruz. benim yanımdayken saat 10 olunca uyuyor genelde. erkenden esnemeye başlıyor falan. birlikte değilken bu kadar erken uyumuyor, hatta erken uyumuyor. bu sürekli, bir yıldır neredeyse böyle olunca ben bir huzursuz oldum. " canı sıkılıyor ve kendisi bile farkında olmayabilir mi" falan gibi düşünceler icersindeyim. antidepresan kullanan biri buna bağlıyor ama sonucta ilacı her zaman kullanıyor.
benim yanımda huzurlu hissettiğini ve bu yüzden yüzden kolay uyuyabildigini söylüyor. bilmiyorum.

bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

 
Darlaniyordur. Antidepresan kullanma sebebi nedir sorması ayıp olmasın?


  • okiler  (21.09.17 23:25:42) 
benimki de erken uyuyo hep. üzgünüm ben de.


  • pgup  (21.09.17 23:26:05) 
@okiler yaygın anksiyete bozukluğu


  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.09.17 23:27:45) 
Genel olarak erken uyusaydi sorun yoktu ama normalde geç saatlere kadar uyumayip senin yaninda, hem de ayda 3-4 kez gorusurken erken uyumasi cok normal degil bence. Ilaçtan dolayi olsa normalde de erken uyur. Huzurlu hissediyorum falan diye kıvırmış ama temkinli ol bana kalırsa.


  • aquarium  (21.09.17 23:29:44) 
Senin yanında rahatlamış hissediyorsa vücudu salıyor olabilir kendisini, uykusu gelir doğal bu. Diğer zamanlar kafasına taktığı bir şey varsa erken uyumasını engeller.

Edit: Nasıl bir cevap verdiysem diğer cevapların gidişatı da kökten değişti, bir ilişki daha kurtardık arkadaşlar :)
  • goodz  (21.09.17 23:31:03 ~ 23:40:16) 
ben de normalde sabahlayan biriyim, ama erkek arkadaşımın yanında tavuk gibi uyuyakalıyorum çünkü çok rahat ve huzurlu hissediyorum. ayrıca bir sene geçmiş, sıkılsa çoktan ayrılırdı bence.


  • evde liyakat kalmamis  (21.09.17 23:32:13) 
Birlikte değilken onu ayakta tutan işi, gücü, dersi, sorumluluğu oluyor olabilir mi?

Sizinle birlikte olduğu zamanlar izin veya tatil günleri olabilir mi?

Ayda 3-4 kere görüşebildiğiniz biriyle nasıl sevgili kalabiliyorsunuz? Bu durum geçici mi? Her haftasonu mu birliktesiniz?

Eğer sadece haftasonları görüşebiliyorsanız ve ikinizin tatiline denk geliyorsa muhtemelen normal zamanda da erken uyumak istiyordur ve işten güçten uyuyamıyordur.

Benim anlayışıma göre mesele aktif ilgi göstermek değil. Bir şekilde imkan dahilinde yanında olmak önemli.
  • idexo  (21.09.17 23:32:17) 
Diğer zamanlarda sohbet ediyorsanız belki seninle konuşmak için uyumuyordur.
Sen yanındayken de dediği gibi rahat olduğu için uykusu geliyordur.

  • mutekebbir  (21.09.17 23:33:28) 
Bırak uyusun, tek sorununuz bu olsun allasen...


  • deadwampir  (21.09.17 23:33:57) 
bu bende de vardı ve gerçekten tam olarak senin erkek arkadaşının söylediği gibi, yanında huzurlu hissettiğim için daha rahat ve kolay uyuyabiliyordum. normalde yalnızken mal mal nette dolaşıyorum, bir sürü şey düşünüyorum vs... onunlayken günü onunla geçiriyordum, canım başka bir şeyle ilgilenmek de istemiyordu zaten. akşam olunca da yatıp uyuyodum öküz gibi.

durum canını sıkıyosa paylaş yine de, böyle böyle bi şey var kankito sıkıntı mı var amk hayırdır de ama zannetmiyorum sıkılma gibi bu durum olduğunu. onun için diğer davranışlarına bakmak lazım sıkıntı emaresi arıyorsan.

bi de şu var: anksiyete bozukluğu varsa ve çok sık görüşemiyorsanız (ki görüşemiyomuşsunuz) senin yanındayken az da olsa geriliyor olabilir. bu garip bi his, tam olarak ifade etmem mümkün değil. sürekli görüşemeyince, hele de gergin insanlarda, bu konularda çekingenlik-gerginlik olabiliyor. bu da uyumak istemesine neden olabilir.

uzun lafın kısası, bu durum dışında bi problem yoksa, bence durumunun seninle alakası yok. bırak uyusun. ayrıca bir duyurucu olarak bunu söylemem kulağa saçme gelecek belki ama bunu sadece sana değil sevgilisi olan tüm insanlara söylüyorum: fikir almak istiyorsanız yine alın ama buradakilerin aklına uyup da iş yapmayın. trollziya'nın da dediği gibi ben hayatımda ilişki konusunda bu kadar garip bi kitle görmedim. her insanın mizacı farklı, yaşam tarzı farklı, düşünce yapısı farklı. bu kadar kolay mı yargılamak amk ya. erken uyuyosa sıkılmıştır. üç saat mesaj atmamışsa sevmiyodur. manyak mısınız lan. 16 yaşında mısınız ya da? ne yapıyosunuz, hiç inanmadığınız, güvenmediğiniz insanlarla mı sevgili oluyosunuz. ne bu güvensizlik? o yüzden kapak reyiz sen sıkıntı ediyosan açıkça söyle bunu, konuşun. ha bana sorarsan endişe etmeni gerektirecek hiçbi şey yok.
  • der meister  (21.09.17 23:37:32 ~ 23:40:06) 
Sen yokken ne yapiyor? Sen yokken uykusunu kaciracak seyler yapiyordur ,mesela oyun oynamak, sosyal medyada takilmak gibi, ama sen varken baska seyle ilgilenmemek adina bunlari yapmiyordur ve ekstra bir aktiviteniz de yoksa uykusu geliyordur.


  • veritaslibertas  (21.09.17 23:57:34 ~ 22.09.17 09:26:10) 
şimdi ayıptır söylemesi sevişiyorsanız ondan ötürü bir yorgunluk olabilir.


  • high hopes of the sozluk  (22.09.17 00:16:05) 
ilişkide tutku kalmamış sanki?


  • queer animal  (22.09.17 00:27:48) 
yanındayken fiziksel olarak yoruluyor mu? Seksten bahsetmiyorum; eğer normalde evcimen bir tipse ve seninleyken dışarıda falan takılıyorsa yorulması normal. Bana da oluyor çünkü ve benim de kız arkadaşım feci yakınıyordu bu durumdan.


  • sen git ben geliyorum  (22.09.17 00:45:49) 
hep görüşüyor olsanız der meister'a katılırdım da ayda 3-4 görüşsem sevgilimle uyumayı bırak uyutmam ben? heyecanı bitmiş demek ki.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.09.17 01:57:52 ~ 01:58:11) 
huzurlu oldugu icin uyuyordur senin yaninda
kadin kisisiyim ama eski sevgilimin yaninda ben de oyleydim

  • lithu  (22.09.17 02:01:56) 
ortalığı karıştırmış olmayayım ama, ben evliyken boşanana kadar sürekli uyuyakalıyordum her durumda. Çok yoğun çalışıyordum ve uykum da vardı, ama başımı zor tutuyordum eşimle olduğum zamanlarda. Ayrıca, ne zaman onunla arabaya binip bir yere gitsek araba tutuyordu.

boşandıktan sonra o şekilde narkolepsi varmışçasına uyuyakaldığım olmadı. Araba da tutmuyor.

Umarım, fazla rahatlıktandır sizin sevgilinizinki.
  • sopiro  (22.09.17 10:26:14) 
ortalığı karıştırmaya geldim^^

en son kimle birlikteyken erken uyuduğumu düşündüğümde aklıma gelen isimler genelde çok ağır trollediğim veya artık sevmekten usandığım isimler genelde. normalde gece 1 den önce uyumam ama bazen işler öyle bir hale geliyor ki 10 da vamos...

doğru gitmeyen bir şeyler var, bir şeyden bıkmış... bunu söyleyemiyor olması muhtemel. ayrılmak istemiyordur, bıktığı birkaç şey olduğu gibi fazlaca hoşlandığı birkaç şey de var demekki.
  • Tears of Devil  (22.09.17 10:33:45) 
dediği bahane gibi gelebilir kulağa ama kendimden biliyorum değil ve bana da aynısı oluyor. bende de var yaygın anksiyete bozukluğu ve kız arkadaşımın yanında rahat olduğum için dışarda bile olsak erkenden gevşiyorum uykum gelmeye başlıyor. öteki türlü 3-4 saat yatakta dönüp durduğum da hep olmasa da sık olur ve geç yatarım.


  • dafaisss  (22.09.17 19:00:33) 
Dedigi dogru olabilir


  • mobydick  (26.09.17 12:44:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.