[]

Yeni aldığım vw aracım çok yakıyor?

Merhaba arkadaşlar, sıfır aldığım aracım fabrika değerlerinin üstünde yakıyor. yani 2 litre fazla yakıyor. Acaba bu biraz km aldıkça azalır mı? Pek anlamam bu işlerden. Sürüşüm de öyle yoğun trafikte değil yani. Biraz bilgi verirseniz sevinirim.




 
0 arabalar genelde çok yakar. 10.000 den sonra oturur sarfiyat


  • paudi  (15.09.17 23:43:17) 
Düşer düşer yarım litre daha düşer, benimki de aynı, fabrika verilerinden 2 litre fazla yakacağını düşünerek almanız gerekiyordu hata olmuş.


  • ekaterina  (15.09.17 23:45:28) 
fabrika verilerini yakalayan araba sayılıdır. 1 litre ancak düşer. bakım ve kullanılan yağ vs önem arz ediyor. araç dizelse kısa mesafe kullanımlarında da çok yakar mesela. dikkate almak lazım. hayırlı olsun diyelim. taş değmesin tekerine.


  • hemsta  (15.09.17 23:47:33) 
Bir ilk bakıma girsin ondan sonra belli olur.


  • reactionic  (16.09.17 00:05:10) 
yakar ve normaldir. fabrika verisi olabilecek en iyi koşullarda yaktığı değerlerdir.
sürüş alışkanlıklarınızı değiştirerek biraz daha tasarruf sağlayabilirsiniz.
ayrıca araçların eskisi gibi rodajdan çıkınca yakıtın düşmesi durumu yeni araçlarda yok.
  • orpheus  (16.09.17 00:22:08) 
rodaj annecim


  • shotgunwoman  (16.09.17 01:07:19) 
orpheus haklı. rodaj etkisi yeni araçlarda oldukça az.

rodajdan ziyade sürüş alışkanlığı ile ilgili. fabrika verisi ideal şartlarda yakalanabilir. ivmeli kullanmamak, sabit hızda gitmek ve dur kalk yapmamak gerekli.
  • cedex  (16.09.17 08:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.