[]

Barfiks demiri

Bir süredir, belli belirsiz antreman yapıyorum öyle aman aman fit olmak gibi derdim de yok. Eve barfiks demiri almayı ve söz gelimi gelip geçerken 2-3 Tane barfiks çekeyim günlük kendimi yormadan 15-20 gibi barfiks çekmek nasıl olur. Maksat sırt kaslarım güçlensin 5-6 sene önce bel fıtığı ameliyatindan son anda kendj isteğimle vazgeçtim şuan çok şükür iyiyim bel olarak ama aile dostumuz doktor yaş ilerledikçe fıtık tehlikesinin artacağını sırt kaslarının güçlendirme ve kilo konusunda dikkat etmemi tavsiye etti. Haftada 1 gün yüzmeye ayırdım işte.arada kendimi yormadan zorlamadan barfiks çekeyim diyorum askerde 5-6 sayısına ulaşmıştım nizami olarak




 
internette barfiks çubuğu ve ekle-çıkarlı halterler var. onlara bakabilirsin. paket halinde satılıyor.


  • steve rogers  (14.09.17 16:31:43) 
alın bir tane ucuz bir şey zaten. her gün çektikçe arttırırsınız sayıyı.


  • veritaslibertas  (14.09.17 16:33:04) 
çekersen güzel olur. ama gelip geçerken çekmekten daha ciddi yap. mesela önce sadece asıl. 1 ay boyunca her gün demirde asıl. asılarak 30sn-1dk arasına ulaş. sonra da sadece kendini hafifçe yukarı çekip bırak. 5-10 kere tekrarla bunu. sonra bunu da bi süre yap 2 hafta falan. artık ondan sonra da barfiks çekmeye başlayacaksın. yani eğer hiç yapamıyorsan böyle başlanır. her hareketin bi temeli olur. mesela muscle up yapanlar da bunu yapar. çünkü barfiksten sonra da muscle upa gider. artık sadece kendini kaldırmıyor vücudunun yarısını kaldırıyor olursun. mesela dipste de bu yapılır. eğer kendini kaldıramıyorsan önce barı tutup bildiğin çocuk oyuncağı gibi havaya zıplarsın. sonra yavaş yavaş yaparsın. yutuptan aç izle. nizami barfiks çek.


  • freetakilir  (14.09.17 16:38:05) 
Sen evvela stretching tarzı (Direnç lastikleriyle-lastiksiz) egzersizlere yönel, barfiks ya da diğerleri sonraki adım. Yüzme de bu aşamada iyidir.


  • angelus  (14.09.17 16:51:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.