[]

netflix

leydiz ve gentılmın,

bu netflixin filmleri-dizileri dizi sitelerine düşmüyor mu, almanın ne anlamı var? farklı bir olayı mı var?


 
düşmüyor mu? illa ki düşüyordur.

ne anlamı? telif hakkını ödeyerek izliyorsun bu nedenle illegal site takip etmene gerek kalmiyor. (netflix içeriği senin için yeterli mi? bu ayrı bir konu.)

farklı olayı var mı? evet, var. yasal bir platform.
  • helenart  (14.09.17 15:04:56) 
birkaç seneye kadar daha fazla cezai işlem gelecek gözüyle bakıyor insanlar. ayrıca popüler diziler de kaldırılıyor sitelerden, ulaşım engelleniyor vs.

çare özel vpn gibi duruyor, netflix'e para vereceğime özel vpn alırım gibime geliyor benim.

edit: en iyisi de torrent kullanmak, böylece @awareim'in dediği gibi saçma sapan reklamlarla uğraşmıyorsunuz. tek sorun düzgün çeviri bulmakta. onu da malum ortamlardan buldunuz mu tamamdır.
  • hosein  (14.09.17 15:05:14 ~ 15:15:57) 
Kolay arayüz, kaliteli yayın. Saçma sapan reklamlar çıkan ve HD dedikleri görüntüler HD olmayan siteleri tercih etmek istemiyor olabilir insanlar :) Özellikle TVlerin çok kaliteli olduğu şu günlerde bilgisayarı bağlayıp dizi sitesinin dandik ses ve görüntüsü ile izlemek pek iyi olmuyor. Yani düşünün 50-55'' UHD tvniz var, görüntünü kaliteli olmasını bekliyorsunuz, beklemeyi bırakın, olmak zorunda :D


  • awareim  (14.09.17 15:08:16) 
benim için en büyük avantajı tek tıkla televizyonda iyi kalitede dizi/film izlemek. dizi sitelerınden actıgımız dızılerın buyuk kısmında altyazı problemı oluyor. televızyonda kodı dıye bır program yuklu; 3 bolumde bır alt yazı ayarı yapmak gerekıyor. goruntu kalıtesınde de barız fark var.

bunun dısında yasal olması da cok onemlı.

tek dezavantajı turkıye'de ıcerıgın sahıden kısıtlı olması. o yuzden bırı 'o kadar para vermem. acar ugrasır bulurum kalıtelısını' deyınce bır sey dıyemıyorum. tercıh meselesı.

henuz bır spotify olamadı turkıye'de.
  • fraise  (14.09.17 15:09:36) 
Teker teker kasmıyosun. Hepsi bi yerde, mis gibi aç izle.

Ben mesela artık çok yoruldum onu bul bunu izle vs. işinden. Netflix elimin altında olunca öneriyor izliyorum.

Duyuru: Netflix ailesinde boş yer olan beni eqlesin :) Ücreti mukabilinde..
  • lcha  (14.09.17 15:21:40) 
dizi sitelerinde bazı dizileri yer alıyor diye biliyorum. ama yine de netflix i kullanmaya devam ederim. izlediğim içerikleri çevrimdışı iken de izleyebiliyorum, telefon-bilgisayar-tv arasında kaldığım yerden de devam ediyorum. şahsen gayet memnunum


  • gazozailacatmauzmani  (14.09.17 19:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.