[]

Erdoğan?

Mezhepçiyse niye ambargoyu delmek için İran'a yardım ediyor?

Amerikancıysa niye ABD ambargosunu deliyor?


atayizler göreve.

teşekkürler.

 
Adı m ile başlayan iğrenç bir davranış var. O.


  • yaren  (09.09.17 23:25:38) 
O dönem İran'dan içi para ve altın dolu tırlar Türkiye'ye gelip kayboluyordu, onunla bir ilgisi olabilir.


  • angelus  (09.09.17 23:28:29) 
İyi de söz konusu 'olay' ABD'nin gözünde İran ambargosunun delinmesi iken, İran'ın gözünde devletin dolandırılması (angelus'un dediği gibi İran para ve altınının kaçırılması). Hatta işin içinde olan İranlı Babek Zencani idam cezasına çarptırıldı. Birilerinin İran'a yardım etmesi söz konusu değil.


  • protector  (09.09.17 23:33:06) 
@protector o da doğru aga. ama sanki önce bu iş çeşitli vasıtalarla ambargoyu bypass edilmesi için iran rejimi gözetindeyken bu arkadaşlar bal kavanozuna ellerini fazla soktu gibi.


  • FeykIM  (09.09.17 23:39:29) 
Adamın derdi ne ambargo ne de ABD. Derdi bozduğu ekonomik dengelerin geçici olarak ayakta durması için piyasa ya sıcak para ve altın girişi sağlamak


  • superjax  (09.09.17 23:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.