[]

Yurt dışındaki atıştırmalıklar cidden bizdekine göre daha mı iyi?

Şimdi abur cubur yerken aklıma geldi. Yiyorum ama çok kalitesiz geliyor tadı. Sanki hep bir şeyler eksik de tatsızlığı ondan kaynaklı gibi. Hani leş markaları es geçiyorum ama kötünün iyisi markalar bile tatsız ve hala vasat vasat işler yapıyorlar.

Neyse. Cidden diğer ülkedeki abur cuburlar daha mı lezzetli ve kaliteli?


 
bariz


  • passion rules the game  (07.09.17 21:52:28) 
Ben de bu tespiti yaptığımdan beri abur cubur niyetine kuruyemiş tüketiyorum. Türkiye'de onun seçeneği ve lezzeti beni tatmin ediyor.


  • fotrsapka  (07.09.17 21:57:17) 
bizdeki bazı markaların tadını ben de dışarıda bulamıyorum.
mesela:
-ülker rulo kat
-eti browni kek
-nestle damak
-eti tartini (turtini miydi yoksa?)

bunlar benim yerelde favorilerim. ha bir de oreo abartılmış bir balondur :)
  • burya  (07.09.17 22:07:36) 
Ayni markanin bile icerigi degisik olabiliyor. Bu nedenle tadi da kotu burada, fiyati da daha ucuz ama.


  • Traveller  (07.09.17 22:40:18) 
her şey öyle değil belki ama ben İngiltere'de Waitrose marketin cookie'sine bayılıyordum, burada o tür şeyler çok aradım Macrocenter'da benzer bişey buldum ama 25 lira, oha dedim henüz almadım. Orada 2-3 pounda alıyordum. Bir de acayip bi marka falan değil ha market ürünü.

1.75'miş,şu
www.waitrose.com

not: paranın alım gücüyle ilgili olabilir ya. bizde mesela bisküvi fiyatlarını 2-3-4 lira civarında tutmak için kimbilir nerelerden kısıyorlar, adamların £1.75'u bizim 4 liradan daha fazla şey alıyor, herhalde kısmaları gerekmiyor. ne biliyim.
  • rodriguez2  (07.09.17 23:01:11 ~ 23:01:54) 
Oreo'yu ilk yurt disinda yemistim ve bu kadar guzel olduguna inanamamistim. Bir kac ay sonra turkiyeye geldi ürün ve tadi bariz cok farklıydı. Aşırı tatli bir kere. Yiyemiyorum o yuzden hala. Gecen yine bi deneyeyim dedim ama yok, o tat yok yani.


  • veritaslibertas  (07.09.17 23:47:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.