[]

yol bisikleti

alasım var ama emin değilim bana uyar mı sever miyim, kullanımı kolay mı zor mu diye? bunun için istanbul'dan bir günlük yol bisikleti kiralamak istiyorum ama aradığım hiç bir yerde yok. Sizin bildiğiniz yer var mı drop bar yol bisikleti kiralayan?




 
bike & outdoor'da giriş seviyesi yol bisikletleri olması lazım kiralık. arayıp sorun isterseniz. kullanımıyla alakalı bir zorluk yok. doğru bisiklet seçimi, doğru sele ve ekipman seçimi ve düzgün bir bike fit ile inanılmaz kolay ve keyifli olur. tabi bu yazdıklarım olmazsa eziyet haline gelir.


  • Tears of Devil  (07.09.17 16:43:21) 
Bu sene başında orta seviye bir yol bisikleti aldım ancak istanbul'da mahallede rahat kullanamıyorum. yollar maalesef mayın tarlası gibi ve yol bisikletinde süspansiyon vs olmadığı için yerdeki tüm titreşimleri vücuda veriyor. o titreşimler benim belimde şiddetli ağrı yapıyor. sadece haftasonları kartal-caddebostan arası bisiklet yolunda ya da sahilyolunda kullanıyorum. oturuş pozisyonu, sürüş keyfi falan bambaşka tabi, gayet keyifli.
karbon kadro kaliteli bir yol bisikletinin titreşimleri daha iyi sönümlediğini duymuştum. benimki alüminyum.

kiralık olarak da caddebostan'da cadde bisiklet'te olabilir. bir arayıp sorabilirsiniz.
  • japon askeri  (07.09.17 16:52:20) 
bostancı'ya yakınsanız bisiklet evim diye bir yer var orada vardı diye hatırlıyorum.

(0216) 416 00 34
  • nıç  (07.09.17 17:09:00) 
Ne amaçla, nerede, günlük kac km kullanacağınız karar vermenizde etken olacaktır. Ama kişisel tecrubelerim yol bisikletinin haliyle en akıcı bisiklet olduğu yönünde.


  • karacigerim vur kadehlere  (07.09.17 17:15:29) 
her yere bakmıştım ancak en son cadde bisiklette buldum, sağ olun:)


  • hlt1985  (07.09.17 17:16:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.