[]

Lavaboya İşemek

Arkadaşlar,

Ev arkadaşım lavaboya işiyor, ayaklarını da lavaboda yıkıyor.

Tam bir hayvan çıktı herif.

Napıcam? Nasıl uyarılır? Çok samimi değiliz.

"ulan öküz, lavaboya işenir mi, lavaboda ayak mı yıkanır, oldu olacak lavaboya sıç bari davar!" mı diyim, ne diyim?

 
ayak yıkamayı bi noktaya kadar anlarım da işemek???

ben olsam direkt yuzune söylerim birader lavaboya mı işenir, orda tuvalet var diye. samimi olmaya gerek yok.
  • elorelia  (07.09.17 11:39:51) 
diş fırçasını lavabonun içine koy. sorarsa düşmüştür dersin. işememesi gerektiğini anlar belki.


  • dedimmidemedimmi  (07.09.17 11:41:18) 
"ulan öküz, lavaboya işenir mi, lavaboda ayak mı yıkanır, oldu olacak lavaboya sıç bari davar!" ben olsam aynen bunu söylerdim.


  • embermane  (07.09.17 11:46:08) 
oha amk ne tipler var la?! bi güzel sıç ağzına, eğer kontrat senin adınaysa da bi sonraki yapışında kapının önüne koyacağını da belirt. kontrat onun adınaysa da hemen başka bi ev bul ve çık.


  • hosein  (07.09.17 11:48:11) 
Ayak yıkamakta bişey yok ama işemek nedir ya, yüzümü kızartıp 'ellerimi, Dişlerimi yıkadığım yere işenmesinden rahatsız oluyorum, yapma lütfen' gibi bişey derdim. Banyo yapılan küvete yere bile işenmez, adabı nerden öğrenmiş acep.


  • mslny  (07.09.17 11:55:42) 
lavaboya işeyen kişinin, mantık çerçevesinde söyleyeceğiniz bir şeyi anlayacağını sanmıyorum. en kısa zamanda ya onu gönderin ya siz gidin. sağlığınıza da dikkat edin. bu durum sağlık problemlerine yol açabilir.

ek olarak ayak yıkamak normal diyen de var. bence değil ama hadi diyelim ki normal. orada ayak yıkamak daha zor değil mi? daha çok efor isteyen garip bir hareket yani.
  • windowsguvenlikduvari  (07.09.17 12:04:35) 
abi o ev arkadaşı değil ev hayvanı olmuş :/

kaç
  • passion rules the game  (07.09.17 12:12:41) 
Lavaboda ayak yıkamak da, lavaboya işemek de aynı derecede iğrençlik. Aynen düşündüğün gibi söyle bir an önce.


  • peggy  (07.09.17 12:12:55) 
eve çıkacak yaşa gelmiş adam lavaboya işiyorsa ona bu saatten sonra bir şey söylenmez abi. bu lavabo konusu senin gördüğün/bildiğin kısım bir de, kim bilir daha neler neler yapıyordur. ıyyk. bence çıksın evden, sana ev arkadaşı mı yok.

he illa o eve ve bu çocuğa mecbursan, lavabonun yanına bir şişe domestos koy, orada dursun. sen her lavaboya girdiğinde lavoboya domestos dök. zaten buram buram kokacak. çocuk sebebini sorar kesin, o zaman konu açılır söylersin.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (07.09.17 12:22:03) 
(bkz: sümer kolçak )

Bu vatandaş sudan tasarruf yapmak için lavaboya işiyordu.

Zaten ilk gördüğünde tepki vermemen bir garip. Hop abi ne yapıyorsun sen demen lazımdı. Sert çık!
  • arockm  (07.09.17 12:30:39) 
kafasını lavabonun içine sok, gazeteyle de kafasına vur. bir daha buraya işenmeyecek de.
youtu.be

  • teritori  (07.09.17 12:52:24) 
sudan tasarruf etmek istiyor olabilir. ama normal değil tabi


  • nobrans  (07.09.17 13:01:46) 
Nasıl beceriyor anlamadım bildiğin sahan zor değil mi lavaboya yapmak klozet varken ama sonuç olarak o kişi ille aynı evde yaşamam
Bir de mutfağa giriyor
Iykkk
  • sagin  (07.09.17 13:02:35) 
Benim bazen sarhoşken işeyesim geliyo ahsghegag ama hiç yapmadım. Başkası da yapmasın. Ben olsam evden kovardım. Kovacak kadar elim sağlam değilse çıkardım


  • Nature Works  (07.09.17 13:04:02) 
Aynen öyle söylemeni haketmiş


  • hernezıkkımsa  (07.09.17 14:17:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.