[]

ishal oldum yemek yiyeyim mi?

sabahtan beri ateşli ağrılı bir ishal durumu yaşıyorum. sadece su içiyordum, sonra muz yedim bir tane 1,5 saat önce. 12'de normal tabldot yemek var, çorbaydı sıcak yemekti falan, yiyeyim mi? yoksa bi muz daha mı yesem, hangisi iyi gelir iyileşmesi için?
-ilaç alıyorum.



 
iki tane limon tuzu yut. geçiriyor genelde.

yemekhaneye bir sorabilirsin vardır belki.
  • rahip janick  (06.09.17 12:12:01 ~ 12:12:19) 
ishal gibi durumlarda hemen ilaç almamanız daha mantıklı olurdu. sonuçta vücudunuz bişeyleri atıyor.

yağlı şeylerden uzak durun, patates yemeği varsa yiyin yoksa yemeyin.

kahve için sert, demli çay da olur.
  • hosein  (06.09.17 12:13:06) 
bir tatlı kaşığı kadar nar ekşisi de rahatlatıyor. en azından acil tuvalet ihtiyacını kesiyor.


  • attirmayin makedonun kafasini  (06.09.17 12:30:54) 
Türk kahvesine biraz su ve limon katıp içerseniz iyi gelebilir. Ama normal soğuk suyla hazırlamanız gerekiyor.


  • anumegha  (06.09.17 12:42:31 ~ 12:43:00) 
Ercefuryl al kocakarı ilaçlarıyla uğraşma.


  • catch the arrow  (06.09.17 14:18:54) 
reflor alsaydın keşke, hem ilaç değil hem de kesiyor ishali direkt. imkanlarınız kısıtlıysa şu an yağlı değilse çorba içebilirsiniz, yoğurt ekmek yiyebilirsiniz. ishalsiniz diye aç kalmayın.


  • evde liyakat kalmamis  (06.09.17 14:21:16) 
@catch the arrow, ondan kullanıyorum zaten, ishalden sık muzdarip biri olarak kurtarıcım ama şimdi asıl sorun ateş ve vücut-eklem ağrısı.

aynı anda soğuk algınlığı-ishal yaşıyor olabilir miyim ki, parol alsam zararı olur mu? başımı kaldıramıyorum, her yerim sızlıyor.
  • Bruce  (06.09.17 15:02:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.