[]

paypal sorusu

merhaba. şimdi bulgaristantan banka hesabı açtıracağım. daha sonra bu hesapla paypal hesabı yaratacağım. bulgaristan para birisi leva olduğu için sanırım hesap da leva oluyor. şimdi diyelim ki amerikadan birisi bana ödeme yapacak. dolar gönderdiği zaman benim hesaba leva olarak mı geçecek nasıl oluyor? kur farkı nasıl oluyor?
yani eskiden tr'de paypal varken tl hesabımıza birisi dolar gönderdiği zaman nasıl oluyordu?



 
Türkiye'de geçerli mantık yok mu orada? TL hesabı ayrı, Dolar-Euro hesabı ayrı. Orada da vardır Dolar hesabı açılıp para transferini dolar olarak yapar.


  • teknikekip  (29.08.17 12:56:42) 
ama bana hem euro hem dolar gelicek mesela. o zaman nasıl oluyor?


  • sta  (29.08.17 13:14:11) 
Bi dolar bi euro hesabı açtır? Paypal'dan leva olarak çekebilirsin ama paypal'ın döviz kurları çok farklı baya zarar edersin.


  • ekaterina  (29.08.17 13:28:03) 
Benim hatırladığım, en azından Türkiye'de böyle oluyordu. Dolar geliyorsa, onu paypal'ın kurundan TL'ye çevirip, sonra da, banka hesabına transfer ediyordun.


  • suppermaster  (29.08.17 17:48:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.