[]

erkeklerin kadınlardan daha mı pis olduğunu düşünüyorsunuz?

aşağıda bir yerlerde gördüm, havlusu kuzeni tarafından kullanılmış ama kuzenin "erkek" olduğu özellikle belirtilmiş. bu dikkatimi çekti, sonra düşündüm, bu minvalde şeyler duymuştum daha önce.

sizce erkekler kadınlardan daha mı pis? yoksa olay karşı cins olayı mı? ben bir erkeğin kadın havlusu kullanmaktan imtina ettiğini duymadım daha önce.

soru sadece havlu ekseninde tartışılmasın ama, konuya örnek olduğu için onu belirttim. söyleyeceğiniz şeyler genelleme olacak muhtemelen ama ben kişisel düşünce duymak istiyorum, "bu dahil bütün genellemeler bok çukuruna düşsün" klişesine katılmakla beraber buradaki cevaplar için onu duymak istemiyorum. teşekkürler...

 
Cİnsiyetinden bağımsız olarak, başka birinin kullandığı havluyu kullanmam. Bence kadınlar daha temiz gibi bir durum yok. Temizlik pislik, cinsiyetten çok, tamamen kişiye bağlı. Bu arada, enteresan bir biçimde, kadın tuvaletleri, her zaman erkek tuvaletlerinden daha pis olma eğiliminde. Bu durumda, tam tersi bir genellemeye varmak da mümkün.


  • agluna  (27.08.17 17:52:19) 
bu algının olusma sebebi pis erkek sayısının pis kadın sayısından fazla oluşu. yani aslında ' dahalık' bir durum değil.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (27.08.17 17:55:19) 
evet.


  • Apocalypse  (27.08.17 18:02:16) 
Ortalamalarda erkekler daha pis, yani ortalama bir erkek ortalama bir kadından daha pis.

Ancak işler "en" lere gelince değişiyor. En pis kadın kesinlikle en pis erkekten daha pis.
  • goodz  (27.08.17 18:03:37) 
Evet, bkz. tuvalet kullanimi.


  • superfluid  (27.08.17 18:09:21) 
tabii ki daha pis. kadınlar çok daha bakımlı. ben erkek halimle başka erkeğin kullandığı havluyu kullanmam, kadın neden kullansın?


  • Delay Fuze  (27.08.17 18:18:34) 
genel olarak doğru. @agluna'nın da dediği gibi,cinsiyetten bağımsız bir durum bu ayrıca.

kendim kadar temiz, titiz erkek görmedim. bununla birlikte pis kadınlar da gördüm.

kadın-erkek kimsenin havlusunu kullanmam.
  • runagain  (27.08.17 18:22:06) 
Kadinlarin temiz olmasi erkeklerin de kirli ve daginik olmasi gerektigiyle ilgili toplumsal baski var. Biz ilkokuldayken ogretmen kizlara sinifi temizletirdi erkekler bu sirada disarida top oynardi. Aileler de bu sekilde diger kadinlarin ve erkeklerin birbiri uzerine baskisi da. Tuvalete giderken cantasindan islak mendil cikaran bir erkek gormezsiniz ornegin. Cikarsa da bunu kimseye gostermeden yapar.


  • Traveller  (27.08.17 18:27:49) 
ben düşünmüyorum kadın kişisi olarak. dikkat ediyorsa erkek de gayet temiz oluyor.


  • shotgunwoman  (27.08.17 19:00:54) 
Pisi temizi bilmem, erkekleri çok daha sorumsuz saygısız ve bencil buluyorum.


  • yaren  (27.08.17 19:29:15) 
İstanbul'da bir AVM'nin temizlik görevlilerinden duyduğum kadarıyla kadınlar tuvaleti erkekler tuvaletine kıyasla kat kat daha pismiş.


  • mrmlq  (27.08.17 22:03:35) 
evet.
deneyimlerimden yola çıkarak gönül rahatlığıyla evet olarak cevaplayabilirim bu soruyu.

  • pangea  (27.08.17 23:26:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.