[]

Askerde kullanılacak telefon önerisi?

Aslında en basic telefonları biliyorum da urun.n11.com , şunu alsak nasıl olur? İçine biraz sevdiği şarkıları falan atarım diye düşündüm, hem radyosu var belki dinleyebilir :') Aaa bunun radyosu var, çift simli diye almamazlık ederler mi? Teşekkürler.




 
Yamulmuyorsam iç hizmet kanununa göre radyo kullanmak serbest ama üzerinde trt bandrolü olmalı ve TRT dışında bir frekansın dinlenmesi yasak. Yani isterlerse bu kanundan ceza alabilir.


  • goodz  (27.08.17 12:26:42) 
günümüzde akıllı telefon hariç, içerisinde askercell hat olan telefonlara sıkıntı yok. asker kantinlerindeki telefonları hiç kurcalayıp da bunda radyo var mı diye bakmadım. nizamiye girişinde tek baktığımız akılsız telefon+ askercell hat ise tamamdır. yoksa el koyuyorduk.


  • blue eyes white dragon  (27.08.17 12:37:57) 
Kamerasi da yok. Guzel secim. Al bunu askercell ile birlikte. Ustada sansliysa akilli telefonunu kullanir zaten.


  • brad pitt  (27.08.17 12:49:22) 
al al, bundan bi şey olmaz. hele ki askercell'le kullanıyosan sıfır sıkıntı. çift hat, radyo falan önemli değil. trt olayından bi şey çıkmaz. al.


  • Delay Fuze  (27.08.17 12:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.