[]

Sağlıklı Atıştırmalık/Kahvaltılık/Ara Öğün Önerisi

şimdi bir coffee shop düşünün, beyaz yakalıların yoğun olduğu bir bölgede. bu insanların sabah chia puding gibi granola gibi sağlıklı atıştırmalık alacakları bir yer yok.

fakat bu tip gıdaları ben de çok fazla tüketmediğimden trendleri çok yakından takip edemiyorum.

özellikle take awaya uygun, sabah ve ara öğün için menüye bu tip basit, önden hazırlanabilen alternatifler eklemek istiyoruz. Neler eklenebilir?

 
chia pudingi ve granolayı yazmışsınız zaten, bence yoğurtlu/sütlü, yulaflı, meyveli smoothieler hazırlanabilir.


  • 111111  (25.08.17 11:31:55) 
nero'da satılan yoğurtlu, meyveli, tadı bir garip müsli olabilir.
galeri13.uludagsozluk.com

bizim şirkette nero var, herkes sabah kahvaltıda bu çirkin şeyi yiyor. çünkü sağlıklıymış.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (25.08.17 12:06:07) 
Yulaflı kurabiyeler ve kekler yapabilirsiniz, birçok tarifi var özellikle sporcu beslenmesine yönelik youtube kanallarına bakın.


  • nopnog  (25.08.17 12:07:02) 
@nopnog'un cevabını okuyunca aklıma geldi.
dogalvekolay.wordpress.com

bu sitedeki dut kurabiyelerinden yapmıştım geçen sene, tatları çok çok güzel oluyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (25.08.17 12:28:47) 
sabah ve ara öğün demişsiniz ama yine de paylaşmak istedim. ben bir geziye falan gideceğimiz zaman, karnabahardan kısır ya da yeşil mercimek salatası yapıyorum. herkes bayılıyor, akmıyor, kokmuyor, hem sağlıklı hem tok tutuyor. her ikiside salata formatında satılabilir belki.


  • Phoebe  (25.08.17 14:32:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.