[]

İzmirde nereden abiye bakalım?

Merhabalar, İzmir'in yabancısı değiliz ama abiyecilerinin yabancısıyız. Alaturka değil de modern, kısa, kloş, olabildiğince düz bir elbise arıyorum, ne taraftaki mağazalara bakalım?




 
ilk akla gelen kemeraltıdır ama, alaturka olmayan bişeyler bulabilmek için baya aranmanız lazım. ben olsam salepçioğlu pasajı içinden başlardım.

eğer para sorun değilse, optimuma gidin, forever new, stradivarius, gizia, vakko falan dolaşın.
  • halanne  (23.08.17 21:00:19 ~ 21:01:30) 
forumda spazio diye bir mağaza var, oraya da bir bakın. biraz pahalı olabilir ama.


  • veritaslibertas  (23.08.17 21:05:57) 
Alsancak'ta da ara sokaklarda güzel butikler var.Bir tanesi Iconas idi galiba.
Daha önce alışveriş yapmadım ama vitrininde güzel seyler görüyordum arada.
o taraflarda çokça benzer mağaza var.

Denildiği gibi forever new, zara, mango vs'de de istediğinize yakın modeller bulabilirsiniz.

Onun dışında trendyol abiye koleksiyonu, asos.com (10-15 günde geliyor) ve na-kd.com (2-3 günde geliyor,gümrük işlemlerini dhl yapıyor ) online alternatifler.

asos.com dan mini skater dress için şunları ekledim kısa kloş dediğiniz için ama tabii tam ne aradığınızı bilemiyorum.

www.asos.com
www.asos.com
www.asos.com
www.asos.com
www.asos.com
www.asos.com
www.asos.com
  • demoniclewinsky  (23.08.17 21:15:17 ~ 21:21:33) 
Tikler geç oldu kusura bakmayın, çok teşekkürler cevaplar için.

@halannel
Emin olamıyorum para konusunda, yani çok pahalı bir şey almak istemiyorum ama çok beğendiğim, çok güzel duran bir şey olursa da alabilirim sanırım. Pasajı da yazdım bi kenara, alaturka diyorlar Kemeraltı için ama dursun kenarda o da. Optimum'dan başlayabilirim, yolumuzun üzerinde kalıyor.

@veritaslibertas
Bunu da yazdım kenara, teşekkürler.

@demoniclewinsky
Çok teşekkürler uğraşmışsınız o kadar, sondan 1. ve 3. çok hoşmuş. Tek renk bir elbise arıyorum ama benim şöyle bir sorunum var ki vücudum orantısız. Yani vücut tipimi beğeniyorum aslında ama internetten çok fazla elbise alamıyorum, belim göğüslerime ve kalçama göre oldukça ince ve elbisenin ölçülerine bakıp alsam da kumaşı çok fark ediyor mesela, bazısı çok güzel dursa da bazısı gözüme korkunç geliyor. Aslında en başından aklımda Mango vardı, hatta geçen sene şu an göndemde olan düğün için birkaç elbise beğenmiştim ama almamıştım, 22 kilo verdim üzerine, iyi ki almamışım ama bu sene de Mango'nun koleksiyonunu beğenemedim tam, model de beni kısıtlıyor ne yazık ki. her hafta uğruyorum ama yine de elim boş çıkıyorum.

shop.mango.com
Şu elbiseyi çok beğendim mesela ama hoş durmadı bende.

Alsancak'taki ara sokaklara mutlaka bakıyorum o halde, aklıma yattı butikler.
  • loverdose  (23.08.17 23:38:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.