[]

Game of thrones'a başlanmalı mı?

Hep çok popülerdi, ortalıkta sürekli spoiler dolanıyordu hiç başlayasım gelmedi, farklı farklı belki yüzlerce yabancı dizi izledim ama izleyesim hiç gelmedi.


Sizce izlemeli mi?

 
Bir oturuşta izle, mis.


  • veritaslibertas  (23.08.17 18:58:06) 
kitaplarını okuyun...


  • luchetti  (23.08.17 18:58:56) 
Ben de aynı şekilde.. Bitince başlıycam karar verdim.


  • lcha  (23.08.17 18:58:56) 
izle tabii, şahane.


  • fragile lady  (23.08.17 19:09:04) 
House of cards, fargo,true detective, bron broen, spartacus, boardwalk empire, prison break, sopranos, the missing hepsini izleyip cok sevdim. Populer olup da abartmislar dedigim sadece breaking bad oldu. Ama game of thrones a gecen sene basladim 6 sezonu bir haftada izledim.bence dehset guzel. Yalniz sunu soyleyebilirim kitaplarinin guzelligi bambaska.


  • a r a m i s  (23.08.17 19:10:48) 
Ben de çok uzun süre erteledim.
Yanlış hatırlamıyorsam 3. Sezon bitince başladım hepsini iki günde izledim.
Sonra güncel olarak takip etmeye başladım.
Tamamen bittikten sonra baştan izlemeyi de düşünüyorum.
Gelecek sezon sonmuş bitince başla bence.
  • mutekebbir  (23.08.17 19:24:09) 
3. sezonda bıraktım ama izlenebilir. Bazı bölümler çok sıkıcı. Bir oturuşta izlenecek bir dizi değil kesinlikle. Narcos desen neyse de 7 sezonluk dizi öyle hemen bitmiyor.


  • dissendium  (23.08.17 19:40:06) 
Ben 2'nin ortalarında biraktım, eksikliğini hiç hissetmiyorum şahsen.


  • manuel mandalina  (23.08.17 19:45:03) 
fantastik şeyler sevmiyorsanız ama vaktiniz bolsa izleyin gitsin. fantastik seviyorsanız zaten izleyin. 1. kategoride bahsettiğim gibi iseniz çerezlik gelecektir dizi bendeki gibi. vakit bol şimdilik izliyorum gidiyor.


  • tuzumkuru  (23.08.17 21:04:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.