[]

N11 Sitesinden Telefon Almak Güvenli Midir?

Daha önce bu siteden telefon almış olanlar tecrübelerini ve gözlemlerini aktarırsa sevinirim. Şu an halihazırda kullandığım telefon Lg g2. Fakat wifi sorunu, entegresi değişmesine rağmen sürüyor. Başka telefon kullanmaya pek gönüllü değilim. Lg g2 piyasada sadece bu tip sitelerde var. Sizce bu siteler güvenilir midir ve de bu tip sitelerden telefon edinilir mi?




 
4 sene önce çıkmış bir telefonu sıfır olarak satanlar var n11'de baktım şimdi de. pek olasılık vermiyorum. zaten biri de yorumlarda sıfır falan değil tekrar paketlenmiş falan yazmış. eski model telefon almayın yeni çıkanlara yönelin onlar gerçekten sıfır oluyor.


  • mr.goodcat  (23.08.17 17:01:02) 
n11 den iphone alan arkadaşım var amma velakin, konunun n11 le hiçbir alakası yok. n11'e insanlar mağazalarında olan ürünleri satışa koyuyorlar. n11 sadece aracı. sana olsa olsa satıcı hakkındaki yorumlar yardımcı olabilir.

tabii diğer yandan sen n11 den satın aldığında para n11 in geçici kasasına geçiyor ve ürün eline ulaştıktan sonra paranın satıcıya geçmesine sen onay veriyorsun. beğenmezsen iade işlemleri başlıyor. bu açıdan güvenli.
  • washe  (23.08.17 17:02:18) 
Lg g2'nin muadili olarak hangi modeller önerilebilir peki? Çok alıştım bu telefona ama, devamlı bu problemlerden şikayetçi insanlar. Aynı şeyleri yaşamak itemiyorum açıkçası.


  • anlamadiysanizsorabilirsiniz  (23.08.17 17:05:44) 
ben n11'den lg g5 aldı. sıkıntı yaşamadım. ithalatçı garantili idi hala kullanıyorum 8-9 ay olacak. lg seviyorsanız g4 biraz sıkıntılı bootloop çok yapıyor. kardeşiminki garantide değişti geldi. bundan evvel ben g3 kullandım ondan da memnundum. xiaomi modellerine de bakabilirsiniz. baya popüler şu sıralar


  • rosencruz  (23.08.17 18:25:49) 
Telefon değil ama çok daha küçük 1 ürün olan bisiklet hoparlörü almıştım 2 sene önce. 50 liralık 1 şey. Yüksek ve kaliteli ses vs yazıyor ürün açıklamasında. Ürün geldi beğenmedim. Hem sesi kalitesiz, hem düşük ses veriyor hem de monte yerleri dandik. Hemen n11'den iade talebi oluşturdum ve sebebe "ürün anlatıldığı gibi değil." yazdım. 1 saat içinde onay geldi, verdikleri kodla yurtici kargoya ücretsiz geri verdim ürünü ve paramı geri aldım. Satıcıyla hiç muhatap olmadım bu aşamada.


  • materyalist imam  (24.08.17 02:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.