[]

tv uydu sorusu

Bilene bmw x5 alicam.

Once doneler. Bizde digi vardi turksattan izliyorduk. Yani uydudan tepeden gelen turksat kablosu vardi. Digide bi sebepten eutelsata gectik. O sirada ben evde degildim.

Simdi yarin tivibu icin kuruluma gelcekler. Tivibu turskattan aliyo biliyonuz. Ama eve gelen turksat kablosu var mi bilmiyorum. Nasi olcak bilmiyorum. Uyduyu mu cevircekler bilmiyorum. Kablo mu cekecekler bilmiyorum.

Kablo cekseler ucret alacaklar. Kurulum beles dediler ama bu ekstraya giriyor. Anladiniz iste.

Yarin nolur? Durum nedir?

Thx.

 
tivibu IPTV. internet üzerinden çalışıyor.


  • washe  (23.08.17 00:20:59) 
daha da açıklayım, ethernet kablosuyla modemine set top box bağlayacaklar onu da tv ye. bu kadar. kendin bile yaparsın.


  • washe  (23.08.17 00:23:24) 
Doneler çok az. Şimdi bir ihtimal merkezi sistem ise hem Türksat hemde eutelsat olabilir.Ek bilgi Tivibu internet üzerinden de alır(iptv)

Şimdi ihtimalleri söyleyeyim.

Türksat var ise zaten sorun yok takıp giderler.
Türksat yok ise iç kurulum (60 Tl değerinde imiş) ücretsiz ve fakat dış kurulum yani çanak kurulumu artı bir miktar kablo ücretliymiş

' Kampanya kapsamında IPTV ve Uydu için iç 60 TL değerindeki iç kurulum ücreti alınmayacaktır.
Müşteri ihtiyaç ve talebine bağlı Dış Kurulum 132 TL (11 TL * 12 ay) olarak faturaya yansıtılacaktır.

Diyor. En kötü bunu ödersin.
  • infernalcadre  (23.08.17 00:26:13) 
washe ye katılmıyorum Tivibu Uydu da var


  • infernalcadre  (23.08.17 00:26:51) 
ben kullanırken tivibu aynen benim dediğim şekildeydi. yeni bişiler geldiyse uyduyla alakalı haberim yok. sitelerine baktım şimdi IPTV ve uydu diye 2 tane kanal listesi var ikisinin de kanal sayısı aynı. hazır çanak vs varsa uyduya bağlarlar belki bilmiyorum.


  • washe  (23.08.17 00:32:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.