[]

dolma parfüm kullanıyor musunuz? fikriniz nedir?

daha önce hiç kullanmadım. arkadaşlarımdan bir kaç kere denedim fena değil gibiydi.
hatta bir arkadaşım gece bizde kaldığında bütün koku eve siniyordu öyle etkiliydi.
arkadaşımla o parfümü sonradan bulamadık tabi.

hangi markadan alalım hangi modeli alalım ?
erkek.
anadolu yakasında önerdiğiniz bir satıcı var mı ?

son 2 senede axe kullandım 30-40 tl arası değişiyor. sadece temiz kokmayı sağlıyor dışarıya bir koku aktarımı yok.

 
Bargello denediklerimin içinde en iyisi.


  • diffarentiationation  (23.08.17 01:54:05) 
Kullanmam. Derime her gün temas ettirdiğim parfümün orijinal olması tercih.
Bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama arada fark varmış gibi geliyor. Hele dandik doldurma parfümse net kötü bir fark var arada.

  • dimanche  (23.08.17 03:10:37) 
Parfümlerle öyle içli, dışlı değilimdir. Yani bir parfüme gidip 150-200 TL vermem. Ama tabii ki dolma parfüm ile orjinali arasında dağlar kadar fark var. Dolma parfümcüler arasında ''sanırım'' en kalıcısı David Walker. Mesela arkadaşım alırdı, parfümü sıktığı t-shirt haftalarca kokardı. Sağlık açısından durumunu pek bilemeyeceğim.


  • altin gol atan stoper  (23.08.17 03:41:52) 
Hepsı bırbırının aynısı dp pahalı bargello vs daha ucuZ hengısınden alırsanız alın tenınıze değıl gıysınıze sıkın


  • hernezıkkımsa  (23.08.17 03:53:14) 
Lisedeyken kullanıyordum, her sıktığımda hapşırıyordum ama :D

İlginç bir şekilde kalıcılığı orijinal birçok parfümden iyi ama günün sonunda leş bi hale geliyor sanki tam tarif edemeyeceğim.

Aqua di Gio çok seviyorum ben yaz/kış kullanırım. Diesel only brave de yaz için fena değil. Calvin Clein, Davidoff, ne bileyim 212 bunlar uzun zamandır piyasada ve orijinal/çakma fark etmeksizin herkesin evinde olduğu için hoş da olsa çok standart kokular o yüzden deneyerek daha farklı parfümlere yönelebilirsin.
  • chicha  (23.08.17 10:31:25) 
Yapmayın bence ya. Ben dışarıda yürürken yanımdan sahte parfüm sıkan biri geçtiğini anında anlıyorum mesela. Çok ağır, acayip bir koku. Sahte parfümdense güzel bir deodorant kullanmak daha iyi gerçekten.


  • leylaomega  (25.08.17 13:50:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.