[]

saçma duyurular

sitenin içeriği zaten gittikçe kalitesizleşiyor, overwatch gibi her yerde oynanan bir oyun için bile beraber oynayacak insan bulamıyorum ki bilgi gerektiren soru falan sorarsam zaten hak getire herhangi bir cevap almak. acaba kullanıcı topluluğu yani bu soruyu okuyacak olan sizler de baya kalitesizleştiniz de "körler sağırlar birbirini ağırlar." durumu mu oldu? öyleyse bilelim, salalım duyuruyu.

niye art arda açılan ve cevap verilmesinin hiçbir önemi olmayan duyurulara inatla ve yoğunlukta cevap veriyorsunuz? ana sayfaya bakıyorum da baya ipe sapa gelir duyuru yok resmen yahu.


 
Troll olduğunu düşündüğüm çok fazla kullanıcı var. Hem duyuru hem de yorum spamı yapmaları normal kullanıcıları uzaklaştırıyor bence. Öyle olunca düzgün cevap ve duyurular azalıyor, tırt olanlar göze daha da batıyor.


  • glamdr1ng  (22.08.17 02:45:40) 
E evet düştü. Sen de beklentiyi düşüreceksin ya da söylediğin gibi salacaksın:) Neden canını sıkıyorsun ki bunun için. Bence yine de yer yön vb genel sorular ve anketimsiler için güzel bir yardımlaşma platformu.


  • artcilly  (22.08.17 03:11:39) 
eskiden böyle değildi evet. sorular da cevaplar da daha kaliteydi. ve daha çok cevap gelirdi ki, soruyu soran karşılaştırabilirdi falan.

"şu semtteyim sigaram bitti" diye başlık açana, "gel bir dal vereyim" gibi şeyler de vardı ki ben seviyorum bunları da. biri tavlaya çağırsın, okeye çağırsın (nerdeeee).

şahsen çok bezgin durumdayım. hayat bayağı zorluyor. genel olarak insanların da tepkisizleştiğini, yorulduğunu hissediyorum. sözlükte, duyuruda olduğu gibi hayatta da böyle. düşünmekten, konuşmaktan, paylaşmaktan; taşımaktan yoruldu insanlar. her sektör "pop" haline geldi. üç kelimeden fazlasını konuşmuyor insanlar ve üç kelimeden fazlasını da okumuyor, sıkılıyor okuyanlar. hızlı tüketim, zevk çağı. artık "bana ne"cilik yaygın ki çok da suçlayamıyorum kimseyi.
  • runagain  (22.08.17 03:54:21) 
@dear god make me a bird : neden? sözlük yazarlarından troll cikmiyor mu

Kac yıldır bakıyorum bu siteye kesin bilmediğim soruya cevap vermiyorum. önceden daha iyiydi ama son zamanlarda satış, dolandırma filan baya battı gitti.
  • allanpoe  (22.08.17 04:09:55) 
@ dear god make me a bird, dikkat edersen söylediğin gibi olsaydı şu ana kadar tek cevap vermiş olan sen olurdun bu soruya. Zaten kullanıcı sayısı azalmışken tam kendin çal oyna modu olurdu.


  • artcilly  (22.08.17 04:13:56) 
Rahatsiz eden duyuru turleri nedir mesela?


  • my pink  (22.08.17 04:31:42) 
Sitenin içeriğinin gittikçe kalitesizleştiği filan yok, burası 6 yıldır böyle.

Bir yerde herkes senin istediğinden farklı davranıyorsa bil ki oranın kuralları farklı, bu insanlar böyle mutlular. Forum gibi kitlesi var, böyle bir kitleyle basit formata bağlı kalınmaz zaten.

P.s. adamakıllı cevap bile yazmıyorum, hemen kendini savunmaya yorulmasın.
  • Adramelekhh  (22.08.17 05:45:31 ~ 05:47:10) 
çünkü insanların umrunda değil soran troll müymüş, sorulan şey kolpa mıymış. canı sıkılıyor zaten, öyle yazayım geçeyim diyor. kimsede buranın doğru düzgün kullanılması için bir çaba yok, bi bilinç yok. "yeaa nolce yeaa yazıyos işdee" diyorlar baksana. başı sıkışıp sorduğu soruya cevap alamayınca "niye cevap yok :S" diye ağlıyor ama.
sen cevap vermesen açmayacak o soruyu bi daha, aynı şeyi 100 kere soruyor zaten, bunu anlayamayacak zekada olması imkansız, internete girmeyi öğrenmiş çünkü. umursamıyor işte, "yeaa nolcek yeaaa" diyor.

duyuruyu bu kadar ciddiye almayıncılar gelmemiş henüz, onlar da gelicek. bu insanlar homo homini lupus'un canlı kanlı örneği, kendi başlarına düzen tertip sağlayamayanlar. hem homini lupus hem de bulunduğu çevrenin lupus mınaki.

aha bak bi de dalga geçmeye gelmiş, hangileri rahatsız ediyor diye soruyor. şaka gibi hahah.
  • Bruce  (22.08.17 12:04:56 ~ 12:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.