[]

sütten su tadı alıyor musunuz?sütünüzü nereden alıyorsunuz?

marka marka incelemedim ama su karıştırılmış süt içiyor gibiyim.
sütten süte farkediyor ama çoğu birbirine benziyor.
bildiğin içinde su ya da başka birşey karıştırılmış gibi.

sütü nereden alıyorsunuz hangi markaya güvenip alalım?

pınar hariç!!!111!!

 
sütteki yağ miktarı mevsimsel olarak değişiyor, ondan olabilir diye tahmin ettim. genelde sütaş alıyorum.


  • doxanikee  (20.08.17 00:34:08) 
Ben sek günlük süt alıyorum ya da yörsan ama muhakkak günlük. Ya da babam köyden getiriyor güvendiği ineklerin sütünü, su tadı almıyorum hayır.


  • kaymaktutmayansicaksut  (20.08.17 00:36:51) 
sutcuden al. ben yurt disindayim organik aliyorum fazla fiyat farki yok


  • Pepee  (20.08.17 00:37:28) 
migros süt


  • cemiyetin ünlü siması  (20.08.17 00:45:57) 
Ben de günlük süt alıyorum. Tire sütü çok beğeniyorum, onu bulamazsam Migros'un M Life markalı sütünü alıyorum. Biraz fiyatları yüksek ama gayet lezzetli ürünler.


  • old possum  (20.08.17 00:55:16) 
Tire sütün günlük sütünü alıyorum her zaman.


  • veritaslibertas  (20.08.17 01:30:09) 
Allahım bu duyuruyu ben açmışcasına sevindim. Cevabım EVET. arkadaş bi 10 yıl önce içtiğim sütün tadı yok. Şimdi bildiğin bardakta süt tozu açmışım gibi geliyor. Markada fark etmiyor. Açık sütede güvenemiyorum. Bi ara mova mıydı neydi mor kutulu bir süt çıkmıştı. O eh işte idare eder seviyedeydi diğerlerinden yüzde bir daha iyidi o da kalktı. Ama cidden süt gibi tadı olan süt yok piyasada. Günlük süt olayına katılıyorum, aoç nin günlük sütüde bir nebze iyi.


  • ManikD  (20.08.17 01:45:12) 
Sütcüden alıyorum. Ev yoğurdu da süper oluyor.


  • silver apple  (20.08.17 03:13:20) 
Saf köy sütü alıyorum yengem yapıyor. Ulaşma imkanın yoksa sek al.


  • eazy  (20.08.17 03:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.