[]

İoscular bakar mısınız?

İphone da mobil veriyi açmak için" ayarlar>hücresel veri>tick at" bu yol kullanılıyor sanırım.Yahu bu yol çok uzun,işkence gibi her seferinde.Daha hızlı bir yolu yok mu bunun? Androidte ne güzel üstten pencere geliyordu,hemen tıkla. İphoneda da alttan bir pencere var ama orda ucak modu,wifi,fener filan gördüm ben. Bu kısım özelleştiriliyor mu?




 
Hayir, ileride bir guncellemeyle gelecegi soyleniyor ama sehir efsanesi olabilir.


  • yuzır  (18.08.17 23:40:29) 
malesef yok.

o kısım özelleştirilemiyor.

belki bir uygulama vs. vardır. araştırmak lazım. ama olsaydı duyulurdu muhakkak.
  • jason mraz  (18.08.17 23:40:31) 
Haha iphone 7 plus , 5 bin tl hepsiburadada.Alanın aklına şaşarım valla, daha bir ton şey var kullanıcı dostu olmayan.Mailler mesela her seferinde bildirim gelmiyor anasayfaya.Uygulamaya gircen de yenilicen de.Yaşasın android!


  • maria puder  (18.08.17 23:44:19) 
ios 11 de alttan açılan menüye geliyor kesin bilgi.

6s ve üzeri kullanıyorsan, yani 3d touch varsa ayarlar'a 3d touch ile basıp hücresel sayfasına gelip tick at/kapa yapabilirsin.

mailler için her seferinde bildirim geliyor. ayarların yanlıştır. aksine benim kullandığım android'te gelmiyor. herhangi bi uygulama için gelen ilk bildirimde ses çıkıyor sadece, yani şimdi mail gelse ötüyor. 10 dk sonra tekrar gelse ses yok. diğer uygulamalar için de geçerli. android e alışık olduğunuz için garip vs geliyor size sadece. iphone 7 plus'ım var isviçre'den 3000'e falaan almıştım sanırım. gram pişman değilim. kullanmasını bilmediğiniz, şeye bok atmayın lütfen. araştırıp öğrenin.
  • washe  (18.08.17 23:50:34 ~ 23:53:49) 
@washe
Anlattıklarının hepsi dolambaçlı yollar kardeş.5000 tl verilecek bir alet bu kadar kapalı kutu olmamalı.Androidden illa farklı olucam diye bu kadar kasmaya gerek yok.Alltan gelen pencereye koyarsın tuşu olur biter.İkinci mailde niye ses yok?Hepsinde ses olsun kardeşim.Ayrı ayrı bir çok yerden mail alıyorum.Hepsinin sesini duymak istiyorum.

  • maria puder  (18.08.17 23:59:19) 
aynı uygulamadan ikinci bildirim için uyarı vermeyen android, ios değil. :)

ios hiç de karmaşık değil. kısayollarını biliyorsan tabii. daha basit yol mu istiyorsun? hey siri hücreseli kapat de kapatsın. dokunmadın bile telefona.

apple fan boy oluyoruz bunları söyleyince tabii bi de o var tabii de, ios android'in yanında çok daha güvenli. ikisi de birbirinden farklı olmaya çalışmıyor hadi diyelim dediğin gibi farklı olma çabası varsa da bu android'te olabilir çünkü ios android'ten 1 yaş daha büyük :) ikisi kullanıcıya farklı şeyler vaad ediyor. tercih kullanıcının. ikisinin de artıları eksileri var, kimseye de zorla ios ya da android kullandırtmıyorlar bildiğim kadarıyla
  • washe  (19.08.17 00:10:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.