[]

Akut böbrek yetmezliği tedavisi?

Yurtdisinda yaşayan bir yakınıma bu sabah bu teşhis koyulmuş
Kendisi henüz 25 yaşında gencecik bir insan
Durmadan diyalize giriyor serum takılıyor sıvı dengesini koruyabilmek için
Yurtdisinda tedavi olmak istemiyor ,buraya gelecek
Ama bildiğiniz tavsiye edeceğiniz hastane doktor varmi?
Tedaviyle ilgili duyurudaki doktor arkadaşlardan tavsiyesi olan varsa lütfen yazabilirler mi.

 
geçmiş olsun, tek çare böbrek nakli diye biliyorum ama tabi olayın boyutunu bilmiyorum.


  • hosein  (16.08.17 13:02:47) 
Dedem vefat etmeden önce Nefroloji bölümünde yatmıştı, orada da böyle genç bir arkadaş vardı. Ablasından böbrek nakli yaptılar sağ salim çıktı. Numune Hastanesi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (16.08.17 13:31:58) 
Doktor değilim ama biraz birşeyler söylemek istedim. Sanırım tedavi şekli böbrek yetmezliğinin sebebine göre şekilleniyor. Bir hastalık nedeniyle geri döndürülemez bir böbrek hasarı varsa nakil gerekebilir veya tek böbrek ile devam eder. Benim karşılaştığım bir vakada böbrekte bir sorun yoktu, aşırı kusma ve kemoterapi nedeniyle hastada akut böbrek yetmezliği gelişti. 10 gün kadar yatarak tedavi gördü, sonra eskisi gibi sağlam taburcu oldu. Böbrek yetmezliğine sebep olan durum hakkında araştırma yapmanızı, mümkünse o konuda uzman doktorlarla görüşüp ona göre hastanızı Türkiyeye getirmenizi öneririm eğer yurtdışında tedavi olmayacaksa.


  • curukturpkokusu  (16.08.17 14:02:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.