[]

Makyaj sorusu

Merhaba. Hayvan deneyi yapmayan makyaj firmaları arayışı içindeyim. İnternette bir sürü liste buldum ama aralarında bildiklerim sadece the balm, yves rocher ve note.

Başka kaliteli ve uçuk fiyatlı olmayan (bu kısım da çok önemli bütçem sınırlı malesef) neler var?

Ek olarak, gözlerim fazlasıyla hassas. Kirpiklerim uzun, koyu sarı. Rimel arayışı içindeyim. Ne tavsiye edersiniz? Yukarıda yazdığım üç markayı beğeniyorum ama rimellerini denemedim hiç (gerçi yves rocher denemiştim ama çok iyi bir performansı yoktu.)

 
Too faced rimeller çok güzel ve cruelty free yalnız instagramdan falan alabilirsin ancak, türkiye'de satışı yok, o da biraz pahalıya gelir. Ben şunu kullanıyorum www.toofaced.com .

Cruelty free ve türkiye'de bulunabilen markalar: kat von d, urban decay, marc jacobs, the body shop, wet'n wild, nyx ve senin dediklerin.

Bütçen sınırlıysa nyx diğerlerine göre biraz daha orta karar bi marka ve profesyonel ürünleri bulunmakta ona bakabilirsin. Hatta şu maskarası baya başarılı diye biliyorum www.nyxcosmetics.com.tr , benim kullandığım too faced'la fırçası çok benzer ve aynı şekilde fiberleri var.
  • ekaterina  (15.08.17 20:25:00) 
Rossmann'in yaninda Watsons'ta da bulabiliyoruz.

Sunun olmasina dikkat et:

goo.gl
  • Traveller  (15.08.17 20:46:34) 
Çok teşekkürler ama watsons'ı boykot ediyorum :)


  • mutlusismankedi2015  (15.08.17 21:46:41) 
www.etiksecimler.com

watsons boykotu iyiymiş:)

docs.google.com

veganların hazrladığı liste bu da
  • Cursed Chico  (02.11.17 23:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.