[]

Hafıza kazanan düzleştirici

Saç düzleştiricim düğmeyi basılıp açıldığında 180 derecede açılıyordu bende düğmeye basıp 190 dereceye ayarlardım. Ama artık uzun bir süredir 190 derecede açılıyor ve hafıza özelliği yok bu aletin. Bu alet nasıl oldu da hafıza kazandı sizce?




 
Skynet is that you :O


  • ekaterina  (13.08.17 23:58:55) 
İşte bunlar hep rise of the machines :(

Hafıza özelliği kesin yoksa, güzel bi arızaya benziyor.
  • manuel mandalina  (13.08.17 23:59:18) 
@manuel mandalina arızaysa sorun yok o halde. Bende belki bir şeyler daha öğretirim makinaya diye düşünmüştüm.


  • uyusam iyi olur  (14.08.17 00:02:54) 
zorlayarak 180 derecede durmasını sağlayan mekanizmayı bozmuş olabilirsin.


  • orpheus  (14.08.17 00:37:37) 
@orpheus olabilir ama neden benim seçtiğim derecede sabit kalıyor ki o zaman?


  • uyusam iyi olur  (14.08.17 01:08:01) 
Evrim...

Her şeyin bilimsel bi açıklaması var arkadaşlar gördüğünüz gibi.

Bilimle kalın.
  • Delay Fuze  (14.08.17 01:34:29) 
ben mekanik olarak açısı 180 derece gibi düşündüm. ama sen dijital olarak ısı derecesinden bahsediyorsun sanırım. bir şekilde hafıza özelliği vardır yoksa yazılımında (evet ufacık saç düzleştirici içinde bile yazılım var) ilk açılışta hep 180 dereceden açıl olsa idi değişmesi mümkün olmazdı.

bir de bu tip cihazlarda kullanıcı erişimi olmayan. gizlice girilen test ve ayarlama modları vardır. farkında olmadan bir kombinasyonla bunu yaparak açılış derecesini değiştirmiş olabilirsin. mesela düğmeye basılı iken fişe takmak ya da iki düğmeye aynı anda basıp sonra diğerine 3 defa basmak vs. vs. gibi servis moduna geçiren gizli komutlar olabilir.
  • orpheus  (14.08.17 04:16:28 ~ 04:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.