[]

Hamile mi?

Son ilişkiden sonra bir kez adet olmuş ve 2.adeti baya gecikmiş birisi hamile olabilir mi? Hamilelik dışı uzamalar oluyor mu adette ? Üzerime iyi haber atın




 
2. adeti baya gecikmişse bunu buraya sorana kadar eczaneden gidip bi test alıp bakması 5 dakikasını alır. sonuçta biz müneccim değiliz.


  • sta  (12.08.17 09:17:47) 
Test zaten yapacak.şuan test yapbilecek durımda değil müneccim olmanı beklemiyorum.bişeyler bilenlerden bilgi almaya çalışıyorum.boş yapana kadar işe yarayacağın başlıklarla ilgilenebilirsin.


  • riff cohen  (12.08.17 09:22:51) 
İyi haber mi? Evlilik hazırlıklarına başla.


  • 1adam  (12.08.17 09:35:25) 
Korunmus muydunuz? Kadın hangi donemdeydi?


  • elorelia  (12.08.17 09:43:31) 
ilişkiden sonraki adet ile yeni yumurtanın oluşması arasındaki süre boyunca spermlerin canlı kalması pek olası değil. şayet hamile çıkarsa senden olmama ihtimalini de düşün.


  • washe  (12.08.17 10:19:13) 
Bazen başka sebeplerden uzayabilir. Bir de üstüne hamilemiyim stresi eklenirse olay daha da uzar. Test yaptırınca hamile değilse, rahatlar ve muhtemelen bir kaç gün sonra adet görür.

Ancak hamilelik şu an sizin için uygun bir dönem değilse ko-ru-na-cak-sı-nız.


.
  • kartallar yuksek ucar  (12.08.17 10:20:41) 
Allah analı babalı büyütsün.


  • secrex  (12.08.17 10:50:54) 
*doktor değilim*
çok zor çünkü ilişkiden sonra adet olmuş. yani yumurta spermle birleşmemiş, döllenme olmamış ve dışarı atılmış. sonra da tekrar ilişkiye girilmediğini varsayıp ve spermin max. 3-4 gün canlı kalabildiğini eklersek ortada sperm yok ve döllenme de yok. muhtemelen başka seneplerdendie stres, üzüntü, hatta beslenme değişimi vs bile benim düzenimi etkiliyor mesela hatta çoğu kadının. bence korkmayın ama emin olmak isteniyosa da yukardakilerin dediği gibi test yapıp rahatlayın.

  • blacksky  (12.08.17 10:57:59) 
Büyük ihtimal hamile


  • fasulyek  (12.08.17 11:42:44) 
Yaz aylarında herkesin düzeni kayabiliyor, hele bi de hamile miyim stresi eklenince muhtemelen ondan gecikmiştir.
Test yaparsanız strese gerek kalmaz.

  • bir nick var benden iceri  (12.08.17 12:00:47) 
Mümkün. Regl kanamasından biraz farklı olup, 'üstüne görme' denen bişey var.
jinekoloji.com
Gecikmesiyle ilgili benim bi anketim var, o da şurada;
www.eksiduyuru.com
Şu an test yapma imkanı yok demişsin, kafaya takmamaya çalışsın, yoksa uzar da uzar.
  • manuel mandalina  (12.08.17 12:06:10) 
Adetin gecikmesi için birsürü sebep var.
Benim takvimim karman çorman mesela. 17 gün geçtiğini biliyorum. Stres yaptıkça ben daha da gecikti
O da ilişkiden sonra stres yapmıştır ama bu da demek değil ki hamile olamaz
Testini yaptırsın
  • sagin  (12.08.17 12:56:03) 
Üstüne gorme denilen olayı bana sorun. Üstüne görme kanı normal adetten daha az az ve daha koyu renkli olurmuş. Böyle bildıgin ped degistirecek kadar kan gelmesi o ustune gorme degil.


  • for day to break  (12.08.17 13:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.