[]

Xiaomi telefon kullananlar

Selamlar, ben önceden biraz sabit fikirliydim. Samsung veya Apple'dan baska markalara bakmıyordum.Incelemelerim sonucu Xiaomi telefonların baya övüldügünü ve kaliteli oldugunu duydum. Benim telden beklediğim ekran kalitesinin iyi olmasi ve hız.Google chromeda 10 sekmede acsam kolayca nete girebileyim,menüler arası gecis hızlı ve kolay olsun yeter.Kamera önemli degil.Su an kullandıgim Samsung tel 1 gb ram'e sahip ve kağnı gibi.Her gün onlarca hata alıyorum telefondan. Xiaomi tellere bakıyorum, 4 gb veya 6 gb ram var genelde.Bu telefonların uçuyor olması lazım o zaman.

Kullananlars sorularim bu teller gercekten hızlı mı? Var olan android sisteminin arayüzü Samsunglardan çok mu farklı? Sarj süresi nasıl? Ben sürekli mobildeyim.Bilgisayar acmiyorum artik. O yüzden internette gezinme performansı çok çok önemli. Son olarak ben Xiaomi telefonlarini teshir ürünü olarak nerde deneyebilirim?Teknosa,vatan,bimeks vb yerlerde var mı?Model konusunda da kararsızım. Bunlara ek olarak memnuniyet veya sikayet durumlarınızı belirtebilirsiniz. Gönül Mi Mix almak istiyor ama Bütcem max: 1500 tl.


 
Youtube da karşılaştırma videoları var onları izlesene.


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.08.17 15:14:15) 
xiaomi kullaniyorum, guzel bence. sarji uzun gidiyor cunku 4200 mah pili var. muthis yani. kamera maalesef iyi degil onun haricinde android ayni yani samsunglarla cok farkli degil, kendi mui arayuzunu kullaniyor ama iyi bence fena degil. bu siralar kendi kendine kapaniyor neden bilmiyorm onun haricinde on numara.


  • baldur2  (09.08.17 15:20:29) 
Xiaomi Redmi Pro kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. Bu zamana kadar bana mısın demedi, takıldığını hiç görmedim. Şarjı da 1 gün çok rahat yetiyor, normal kullanımda 2 günde bir şarj etmem yetiyor. Bu modeli sırf ekranı Amoled diye almıştım, ben telefonun ekranından cidden memnunum ve mi5 kullanan arkadaşlarım var onların da bir sıkıntısını duymadım. Kamerası gündüz güzel ama az ışıkta iyi değil ki ben kamerası için almadığımdan sıkıntı yapmıyorum. Kamerası güzel olan modelleri de var tabi mi5s gibi. Bence o bütçeye xiaomi deneyebilirsiniz, ben bu telefonu alırken de ucuz olsun 2 sene sonra yenisini alırım diyerek aldım.


  • Tam1Hi0n3  (09.08.17 15:55:58) 
mi 5s kullanıyorum, çok memnunum. kamerası falan çok iyi bence. şarjı şimdilik iyi gidiyor. performans gerçekten güzel. üzmez rahatlıkla al derim. xiominin her ürününü alabilirim ben artık gözü kapalı.


  • veritaslibertas  (09.08.17 16:00:20) 
Mi Max kullanıyorum. Ben de çok memnunum. Hızlı, stabil, şarj süresi çok iyi. Kamerası da çok iyi. Özellikle açık havada mükemmel.


  • flo  (09.08.17 17:31:18) 
apple kullanıcısydım şimdi mecburiyetten xaomi kullanıyorum android pişmanlıktır.
Ancak performans/fiyat dersen kesinlikle xaomiden şaşma derim. Telefon çok iyi ama android kötü.

  • basond  (09.08.17 17:53:35) 
Redmi note4 aldım mayısta. Fiyat performans iyi. Kamera kalitesini beğenmedim sadece. Facebook grupları var bir araştır istersen.


  • 1adam  (09.08.17 18:06:55) 
Mi5 64 gb kullanıyorum.1200 liraya almıştım. Ben memnun kaldım. Güneşli havalarda ısınma sorunu dışında bir sorununu görmedim şimdiye kadar. Şarjı baya iyi gidiyor. Kamerası da tatmin edici. Gayet de hızlı buldum ben telefonu. Gerçi son telefonumdan sonra bana hangi telefonu alırsam alayım mükemmel görünecekti orası ayrı.

Gittigidiyor'dan ithalatçı garantili almıştım ben. Zaten Türkiye'de elektronik aletin bozulduğunda kullanıcı hatası denilip para istendiği için garanti olayına da pek takılmadım.
  • moratoryumkisilik  (09.08.17 18:15:08) 
samsung galaxy s2'im vardı, ekranı gitti komple bende Xiaomi mi 6 aldım gayet memnunum gayet hızlı, pili de fena değil iyi gidiyor şimdilik. kamerası ve çekim hızıda iyi, tek beğenmediğim yanı parmak izi mevzusu için orta tuşu dokunmatik yapmışlar o hoşuma gitmedi pek. boyutuda fena değil.


  • selam  (10.08.17 00:22:34) 
bende aynı senin gibi düşünüyordum, samsung dışında telefon kullanmam güvenemem kafasındaydım ama bütçeme uygun olarak araştırmaya başladığımda xiaomi mi max 2 modelinin bana uygun olduğunu düşündüm pil, ekran büyüklüğü vs. ve iyi ki de almışım diyorum bundan sonra da xiaomi ilk tercihim olur.


  • bin dokuz yuz sifir bess  (17.02.18 09:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.