[]

Muhaliflerin mantıksız argüman üretmesi

Dün işte organik hoşaf patladı ben de çok şaşırdım önce sonra baktım, izledim. bu bir bilim yarışması değil, hangi ürün para getirir hangi ürün çok satar onun yarışması, yarışmada torpil vardır yoktur yorum getirmiyorum, her şey olabilir. Değinmek istediğim nokta şu; bilim yarışması olmamasına rağmen facebook ve sözlük, seneye organik çeşitli ürünlerle nobel alıcam diyenlerle dolu. Ya arkadaşım yarışma bilim yarışması değil, neden böyle yapıyorsunuz? Birisi de çıksın desin fizik tedavi cihazı insanların ihtiyacına daha uygundu, torpil var, tamam eyvallah ya. Ayrıca bütün haberlerde alzheimer çipi yazıyor ama böyle bir çip yok, orda burda yorum yazanların yarısı okumamış izlememiş bile başlık üzerinden oooo demiş girişmiş. Saçma sapan argümanlardan siz de bıktınız mı? Yani biz karşı tarafı eleştiriyoruz, okumuyorlar, anlamadan yorum yapıyorlar diye e peki bunlar ne? Bana öyle geliyor ki böyle her şeyle dalga geçip laf sokuluyor diye bi gün hakkaten bişi olunca kimse sallamayacak. Sinirlenmiştim, geçti. Tşkler.




 
muhaliflerin argüman üreteceği içerikler bu kadar kalitesiz, saçma ve milyar tane absürdlükle dolu olduktan sonra varsın mantıksız üretilsin argümanlar. öyle saçmalıklar var ki ortada, oturup bunun için doğru argüman üretmek boşa enerji harcamaya eş değer.


  • i drive the hearse  (08.08.17 13:31:04) 
Şimdi hatırlayamadığım bir şey hakkındaki eğilimlerimizi ölçmeye yarayan bir anket doldurmuştuk okulda şöyle bir madde vardı: "Mantıklı fikirlerin saçma argümanlarla savunulması beni sinirlendirir." yani mealen böyle bir şey. Demiştim ki, işte hayatımın özeti. :) Sıkça hatırlıyorum bu cümleyi, şu sıra daha sık.

Cevap veriyorum: Evet. Benimki de geçti gibi oldu biraz, teşekkürler.
  • olanlaolunmaz  (08.08.17 13:36:35) 
Bu tr'ye ya da belli bir görüşe özgü değil ki. Hangi fikir olursa olsun en çok vasat altı kitlenin sesi çıkar. Popülizm, yuzeysel-sığ fikirler falan filan.


  • doxanikee  (08.08.17 13:38:09) 
Ya beni asıl üzen vasat altı insanların değil de normalde fikirlerine değer verdiğim kişilerin bile bunu yapmaya başlaması. Gündemle çok ilgilenince böyle oluyor heralde, delirttiler sanırım insanları.


  • ekaterina  (08.08.17 13:43:01) 
verdigin ornegi basliktaki onermen acisindan gecerli sayacak zamanlar artik cok eskide kaldi. su an tamamen goze goz, dise dis bir savas var. sekuler bir insan olarak ya varligini surdurecek ya da sindirileceksin. yok bilim yarismasi degilmis, yok en cok ne para getirir yarismasiymis vs. bu naif yaklasimlari gececeksin. ortada kabak gibi bir durum var, o durumun ne oldugu ve hosafin neden secildigi belli.

su saatten sonra her muhalif yaklasim dogrudur. artik medeniyet kurallari yok, oyunun kurali coktan degisti.
  • no christ requires  (08.08.17 13:45:25 ~ 13:46:38) 
muhalifim ama gerizekâlıca muhalefet benim de sinirimi bozuyor.
tayyip yemeği şöyle yermiş de atatürk böyle yermiş, üzerinde atatürk baskısı olmayan paraları boykot etmeliymişiz gibi şeylerden bahsediyorum.

facebook'a günde dört beş post atmazsa kaşıntısı tutan insanların işleri bunlar.

(bir hoşaf mevzuu dönüyor ama ne olduğunu araştırmadım, o yüzden hoşaf özelinde yorum yapamayacağım)
  • filteria  (08.08.17 13:47:41) 
Son söylediğin durumda @no christ'in bahsettiği atmosferin büyük payı olduğunu düşünüyorum. Savaş ortamındayız, karşındaki senin boğazını sıkarken "dur ayağına basıp canını yakmayayım" demek gibi bir şey bu. Mutlak doğrucu olmanın anlamı olduğunu sanmıyorum. Kim kimin neresini tutturursa.


  • doxanikee  (08.08.17 13:53:10) 
türbanlı yarışmacı kadrosundsn finale kalmıştır proje. trt de bir yarışma yapılıp, yarışmacılar arasında türbanlı olup, türrbanlı kişinin finale çıkmaması trt de 2 3 daire başkanını götürür.


  • oscar  (08.08.17 13:57:50) 
kronik olmak her zaman tehlikeli. muhalif veya değil kronik olmamak lazım


  • psiren  (08.08.17 14:11:41) 
O yarismada hosafin secilmesinin siyasi nedenleri var. Bilimin gereksiz oldugu dusuncesi yavas yavas kazandirilmaya calisiliyor. Eger Isvec'ta olsak gulerdik ama diger olaylari gordugumuzde elestiriye deger bir konu oldugu goruluyor. Sen de olaya bu sekilde bakmalisin. Evet muhalefetin egitim sistemini elestirirken TV programlarinin halki cahillige suruklemesini de soylemekle hakli olduklari yanlar var.


  • Traveller  (08.08.17 15:07:41) 
ayrıca teyit.org'a da göz atmanızı öneririm.

teyit.org
  • psiren  (08.08.17 15:15:22) 
Bunlar hoşaf değil şarap sütlaç değil tiramisu olsun isterler. Yerli ve bu topraklara ait şeylere düşman bunlar.


  • partizan  (08.08.17 16:31:16) 
Bilimsel yarışma derken?


  • partizan  (08.08.17 16:34:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.