[]

Kuaföre çemkirme sorusu, vol.3: revenge is ours!

Önceki episode'lar için;
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

Kızlar toplaşın!
Bugün önerileriniz üzerine face'e yazdığım değerlendirmenin ardından salonun avukatı numaramı isteyip aradı. Saçımı yapan adam dün bir müşteriyle yüksek perdeden tartışmış, son bir senedir hakkında müşteriye kaba davrandığı yönünde şikayetler de olunca, dün akşam itibariyle işine son vermişler.

Kadın dedi ki, "Müşteriler, işin içinde yetenek olunca tavra fazla ses etmiyor ve şikayetçi olmuyorlar, dolayısıyla da bizim olan bitenden haberimiz olmuyor. Ama diğer arkadaşlardan bu kişinin müşteri ile iletişimi konusunda bilgi alıyorduk. Dün bir müşteriyle tartışmasına tesadüfen bizzat şahit olunca işine son verdik artık. Bi arkadaşımız sizinle yaşadığı problemi de anlattı bize. Siz, bu saç oldu mu sence demişsiniz, o da bence sorun yok deyince teşekkür edip çıkmışsınız. Tavır bir yana, verdiğiniz paranın karşılığını da alamamışsınız ki, bu daha da sıkıntılı. Olan bitenden sonra size de ulaşmayı istiyorduk ama numaranızı bulamadık. Bu nedenle değerlendirme yazmanız isabet oldu."

Ben de adamın durumuna üzüldüğümü, beklediğimin en azından bi özür olduğunu, arayıp ilgilenmelerine sevindiğimi söyledim. Kadın salondaki başka bir kuaförün adını verdi, ona gidersem saçımı değerlendirip duruma göre bakım ya da düzeltme yapacağını söyledi. Ayrıca talepte bulunmadı ama ben de bu konuşmanın üzerine yorumumu kaldıracağımı söyledim ve kaldırdım.

Desteğiniz ve verdiğiniz fikirler için çok mersi kızlar^^ hepinizi öbdüm :*

 
Aaaa çok sevindim! Tebrikler!

Gerçi salon "Yetenekli olduğu için sesini çıkarmıyor" demiş ama bu adam da hem işi bilmeyecek kadar yeteneksiz hem de müşteriyle geçinemiyor. Sadece sana yaptığı bir şey de değilmiş, millete de çemkiriyormuş meğer.
  • aychovsky  (05.08.17 20:50:17) 
@e bana, işleme 200 Tl verdim, bakım malzemeleriyle birlikte o kadar tuttu. Sen öyle diyosun da, önceki başlıkta da merdiven altı yere gitmekle eleştirilmiştim :P

@ayço, o aslında benim parafreyzim. müşteriler işten memnun kalınca tavrı pek şikayet etmiyor anlamında bişeyler dedi. Dün beni onunla tanıştıran arkadaşımla konuştum, işyerinden onlarca kızı götürmüş, hepsi bi şekilde adamla sorun yaşamış meğer. Hatta geçen gittiğinde arkadaşım da tartışmış ama kesimi iyi diye laf etmedim, artık fazla muhabbete girmiyorum dedi. Bugün adamın artık orada çalışmadığını haber vereyim dedim, ben sebep olmuşum gibi tavır yaptı üstüne :D bu da olayın özeti gibi oldu :)
  • manuel mandalina  (05.08.17 21:11:58 ~ 21:19:35) 
kuaför sahibi kimse helal olsun bence, böyle bir adami çalıştırması saçmalık evet ama durumu ele alış biçimleri gayet profesyonelce bence.


  • valkin rockefeller  (05.08.17 21:15:37) 
İyi yapmışlar. Takdir ettim.
Yalnız ben olsam yorumu kaldırmazdım. Yorumu kaldırmak hiç yaşanmamış gibi davranmak oluyor. Saçıma baktırdıktan sonra düzeltmek için ellerinden geleni yaptıklarını, o kişinin işine son verdiklerini falan yazardım. Olan oldu yani.

  • Lim5  (05.08.17 21:19:15) 
@lim, nasılsa tekrar yorum yapma hakkım saklı :)
Salona laf etmedim ama isim vermeden adama sağlam giydirmiştim. Bakıma gittiğimde göreceğim muamele üzerinden tekrar bi yorum yazarım olmadı.

  • manuel mandalina  (05.08.17 21:21:45) 
Bence senin ilk tavrın çok yerinde olduğu için resmen utanmışlar, eğer hakkını aramak adına çingeneye bağlasaydın bu kadar özenli olmayabilirlerdi belki hanımefendilik kazandı afferin sana hehehe :D


  • neferkitty  (05.08.17 23:47:20) 
@nefer, çok mersi^^ valla bu aralar rutinimin aksine aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundayım, oradan kurtardım sanırım :)


  • manuel mandalina  (06.08.17 00:56:37) 
Kızlar kızlaaar <3
www.eksiduyuru.com

  • manuel mandalina  (13.08.17 04:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.