[]

86 gün boyunca evden çıkmayacağım

nasıl dayanıcam bilmiyorum.86 gün param sadece sigarama ve masraflarıma yetiyor yetmiyor son 5 10 gün sıkıntılı geçer büyük ihtimal ne yapmalıyım bilmiyorum evimde televizyon yok sadece bilgisayar var bu hayata alışmamış biri olarak sıkıntı yaşıyorum.




 
bi kişi de niye dışarı çıkmıyon diye sormamış yav. 86 gün evden çıkmamak bu kadar normal bi şey mi ki. niye çıkmıyosun? bence çık. bi gün çıkıp 1-2 haftalık alışveriş yapabilirsin. 6 gün çıksan yeter bence, 80 gün yine iyi. televizyonu boşver zaten bilgisayardan izleyeceğini yine izlersin.


  • der meister  (04.08.17 23:20:27) 
Ben 300 lira sigaraya verecegime, 300 liraya 10 kez disari cikarim. Zaten calisan insan ayda 10 kere disari cikamiyor. Yani cok sanslisin, uzulemiyorum senin icin.


  • Traveller  (04.08.17 23:22:16) 
Neden cikmiyorsun ameliyat falan mi oldun


  • veritaslibertas  (05.08.17 00:01:12) 
Sigarayı bırakmak için süper fırsat olmasının dışında, her gideceğim yer oara mı ki? Yürüyüş yapılır, parklarda nefes alınır, bir ağacın altında yatılıp bir şeyler okunur, güzel bir yerde güneş batışı izlenir. En son öyle parasız olduğumda bir parka gidip jonglörlük nasıl yapılır, onu öğrenmeye çalıştım. Öğrenemedim ama o sırada güzel insanlarla tanıştım.

Muhtemelen küfrediyorsundur ama geçici süreli olması ve hastalanmamak kaydıyla böyle zamanlar iyidir. İnsan nasıl başarılı olduğunu sonradan hatırlayıp mutlu oluyor.
eksisozluk.com
  • aychovsky  (05.08.17 00:10:08) 
ben 7 ay çıkmadım. nedenine göre değişir nasıl geçeceği.

ek: bu arada parasızlıkla evden çıkmama arasında bağlantı mı var? ben "evden çıkmayacağım, ayrıca param da yok" gibi aldım duyuruyu. çünkü ikisi arasında bağlantı kuramıyorum. zira hayatımın en parasız dönemini yaşıyorum ve bu aynı zamanda evde en az vakit geçirdiğim dönem olabilir.
  • misterturist  (05.08.17 00:15:58 ~ 01:35:45) 
Tütün sigaradan daha ucuza gelebilir. Dışarı çıkmak demek illa dışarıda yemek içmek değil, eve kapanmayın bu süreçte.


  • pike  (05.08.17 00:16:48) 
alışverişi toplu yaparsın aldığın şeyleri çürümeden tüketirsin tasarruf olur.
çevrende illa ki güzel park çimenlik tarzı yerler vardır oralara gidebilirsin. büyük bi bardak ayarlarsın kendine kahveni evde yap git.
spora başla dışarıda yürüyüş ve koşu evde ise evde yapılan programlar var you tubede görürsün.

kitap film vb zaten düşünürsün. sıfırdan güzel bir diziye başlanabilir. prison break ve fi dizisi tavsiyem.

sosyal medyadan hoşlanıyorsan profil falan kasarsın. uygulamalarda var karşı cinsten birilerini düşürürsün. sen cıkmazsın onlar sana gelir :))

çadır vb ekipmanın var ise veya birilerden ödünç alırsan yakınlara kampa gidebilirsin . mesela 10 gün ev 1 hafta kamp gibi. kampta çok gider olmaz zaten. ev gibi toplu alışveriş yapıcan onları yiyeceksin.

sonrasında ödemek kolay olur dersen , 3-5 bankadan hesap aç nakit avansına gir kartın. 500-1000 para ayarla oradan onlarlar arada nefes al vb.
  • Caaannn  (05.08.17 01:21:51) 
fırsat bu fırsat, sigarayı bırak.


  • attirmayin makedonun kafasini  (05.08.17 01:29:49) 
Ben de evden cikamayacagim +param da yok zaten evi eglenceli hale getirmeye diye anladim

Diziye basla
Arkadaslarina soyle senin evde bulusun sana yemek getirsinler. Param yok bana yemek getirin de.
Eger arkadasin yoksa bulundugun yerde, internetten biyerlere gir tanismak icin
Hobi edin youtubedan video izle
Sigara icin birakamasan da yariya indir masrafin da yariya inmis olur
  • my pink  (05.08.17 07:41:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.