[]

Booking ücretli iptal

Ya daha az önce rezerve ettim. Kredi kartı istemeyince ücretsiz iptal zannettim. Her şey çok çabuk oldu. :(

Tesise mail attım yanlışlık yaptım iptal edebilir misiniz diye henüz cevap yok.

ne yapmam lazım bankayı da arayıp işlemi iptal etsem ne olur? tekrar tutabilir miyim orayı?

bu arada tesiste gerçekten kalabiliriz ama odayı da değiştirmek istiyorum.

sistemde kayıtlı değil kredi kartım ama bazı rezervasyonlar için daha önce girmiştim kartımı geçen hafta.

nolcak şimdi? :( booking'in müşteri hizmetleri de yok direkt arayamıyorum.

 
Öncelikle oteli ara, yanlışlıkla iptal ettiğinden otelde kalmak istediğinden ama oda tipini değiştireceğini söyle ve onlardan teyit al. Örneğin bize başka bir gün kalma hakkı vermişlerdi ama oda değişim hakkı verememişlerdi, iade olmuyormuş. Sen öncelikle iade iste, iade olmazsa rezervasyonu güncellemekten bahset. Otelle konuştuktan sonra, booking'i 00800 448 826 367 numarasından veya +44 20 3684 7925 numarasından arayıp konuş. Booking'den boş yere mail bekleme gelmeyecek, araman lazım.


  • ekaterina  (03.08.17 15:50:45) 
ben rezervasyon mailim uzerinden otele mesaj atmistim sureyi kacirmisim seyahatimi iptal ettim lutfen masraf almayin diye. ok yazdilar ve bir ucret alinmadi. tamamen otelin inisiyatifinde.


  • in vino veritas  (03.08.17 20:17:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.