[]

Vodafone-Tuketici Hakem Heyeti

Vodafone nun degistirdigini taahhut edip degistirmedigi tarifem yuzunden bir sorun yasiyorum. Normalde 1 agustos ta degismesi gereken tarifem, 3 agustos ta degisti, ben buradaki bu 3 gun icin tuketici hakem heyetine basvurmak istiyorum. Cagri merkezi israrla faturam gelince itiraz etmemi soyluyor, sanki ben hataliyim gibi, takim liderleri ile bile gorusmeyi basardim ama neyse uzatmayayim, benim erken talebimi hice sayarak beni aldatan, tarife tarihimi gec degistirerek beni zarara ugratan vodafone u sikayet icin thh ye ne gibi evraklar veriliyor, olayi anlatan bir dilekce yeterli mi, cagri merkezi ses kayitlarini ben nasil bulacagim, farkli bir sehirdeyim, muhtemelen haftaya sikayette bulunacagim, tesekkur ederim.




 
Niye ses kayıtlarını siz buluyorsunuz ? Dilekçeye ses kayıtları mevcuttur Vodafone dan temin edilebilir yazın geçin. Durumu düzgünce anlatan bir dilekçe, deliller (fatura vs.) ile başvurabilirsiniz.


  • infernalcadre  (03.08.17 13:25:05) 
Fatura gelince itiraz etmeniz daha mantıklı. Neye itiraz ettiğinize belge olarak göstereceksiniz faturayı. Onun dışında dilekçeye buraya yazdıklarınızı yazsanız bile olur. İnfernalcadrenin dediği gibi olacak yani.


  • Zeth  (03.08.17 13:31:20) 
fatura gelecek, itiraz edeceksiniz, itirazınız kabul edilmezse başvurabilirsiniz tüketici hakem heyetine. yoksa farazi bir olaya istinaden itiraz etmiş olursunuz, başvurunuz kabul edilmez ve siz uğraştığınızla kalırsınız. hem belki de itirazınız kabul edilecek, gerek bile kalmayacak bunca uğraşa.


  • vejeteryanvampir  (03.08.17 13:56:47) 
bana sacma gelen de faturanin gelmesini beklemek :/
bir ay oncesinden teyitlenmis bir seyler var, hakliyim, hata ortada, ses kayitlari ortada, fakat illa fatura ibrazi.
bekleyelim faturayi madem, tesekkurler.
  • elbar  (03.08.17 16:37:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.