[]

bir akıl verin

erkek arkadaşımın salak bir arkadaşı varmış, bu kişiyle hala ' arkadas' . kendisiyle olan eski konuşmaları hep bir erotizm barındırıyor. COK YAKİN arkadaşlarmis. ben yakın arkadaşlarıma bel gamzelerimi çekip gondermiyorum. ya da ısırdığım tükürüklü kolumu gondermiyorum falan. ya da " apartman sesimizle inler hfldhdkddh' diye anlamsız şakalar yapmıyorum. bunun gibi şeyler.

eminim bilmediğim çok daha saçma şeyler vardır. yatmış bile olabilirler bilmiyorum. söylediğine göre ' aşırı masum erkek arkadaşım' bunları konuşurken hiç o niyetle konuşmamış, aklından bile geçmemiş. ( hasssikt.r ordan) böyle bir şey mümkün mü? mümkün değilse gerçekten gerizekalı olduğuma emin olucam. çünkü bir ara buna inanmıştım. kadının erkek arkadaşımı bu anlamda kullandığını düşündüm. ki hala biraz öyle oldugunu düşünüyorum, konuşmaların gidişatına dayanarak.

ve şu an bu iki kişi hiçbir şey olmamış gibi sözde arkadaşlıklarina devam ediyor. bana çok anormal, rahatsız ve huzursuz edici geliyor bu. istemiyorum.

bu konuda ne düşünüyorsunuz; sizin başınıza gelse ne hissederdiniz, tavrınız nasıl olurdu?

ek soru: erkek arkadaşınızın geçmişte cinsel anlamda bir şeyler yaşadığı kişilerle sosyal medya üzerinden bir bağının olması sizi rahatsız eder mi? bağ dediğim en basitinden takipte olmaları, facebookta arkadaş olmaları vs.


not: erkek duyurucular kız arkadaşlarını düşünerek cevaplayabilirler.


çok sinirim bozuk. bu meseleleri kendi içimde atlatamiyorum ve unutamiyorum.

 
kız senin oğlanı ağır tease ediyor, seninki de niyetsiz değil gibi.

edit: gerçekten çok yakın kız arkadaşlarım oldu, hiçbiriyle bu muhabbetlere girmedik, girdiklerimle de zaten olay arkadaşlıkta kalmadı.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.08.17 02:50:40 ~ 02:53:13) 
valla bacım, bazı insanlar işte böyle geniş.
kim ne derse desin, burada önemli olan senin bunu kaldırma kapasiten. onlara normal geliyor diye kendi normalini eğip bükmeye çalışma, sonra çok pişman olursun.

  • manuel mandalina  (01.08.17 02:52:19) 
erkeğim ve net söylüyorum sana: bu oğlanla aynı havayı bile soluma.


  • secrex  (01.08.17 02:53:02) 
bu arada bu yapılan şeyleri, bahsedilen konuları erkek arkadaşım da devam ettirmiş. tek taraflı degil.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (01.08.17 02:53:47) 
sağlıklı bir durum değil. geçmişte cinsel birşey yaşanılan insanla bağ devam edebilir neden etmesin. tarafların içinde artık cinsellik düşüncesi yoksa bir sorun olmaz.

sizin durumda erkek tarafı bu flörtöz ilgiden memnun gibi görünüyor. ama bu bir işaret olabilir. çünkü bu kadından kurtulsanız bile. aynı duruma tekrar düşse olay gene devam edecek.
  • orpheus  (01.08.17 03:27:12) 
ayrılman gerektiğin aklından geçmediyse, ve ilişkiye devam ediyorsan asıl sorun sendedir.


  • ben sigara kullanmiyorum  (01.08.17 03:29:40) 
eski ilişkisiyle iyi bitirmişlerdir etkileşim olmadan takip eder , çok hoş değil ama en azından mantık alır bu durumu.
ama şuan anlattıkların çok mantıksız herşey ortada. seninle ilişkisi varken bu konuşmalar olduysa çok büyük terbiyesizlik ilişikiyi bitirme derecesinde neredeyse.

ve utanmadan hala arkadaşlığını devam ediyorsa erkek arkadaşın daha büyük sorun. muhtemelen takılmalık geçici bir sevgilisin onun için.
  • Caaannn  (01.08.17 03:39:08) 
Kaç yaşında insanlarsınız kim bilir. Yakma gençliğini böyle sikik tiplerle.


  • klar  (01.08.17 03:42:28) 
Normal bir vaka değil, aklından böyle bir şey geçmeme olasılığı yok. Erkek birey olarak birkaç yakın kız arkadaşım var, fazlasıyla yakın olduğum. Kardeşim gibi olmasa da o kadar severim. Ve bu arkadaşlarla müstehcen şeyler konuşacak olsam, bu normal bir erkekle konuşur gibi oluyor. Yani herhangi bir erotik foto göndereyim, işte cinsel şaka yapayım, cinsel ilgi uyandıracak şeyler göndereyim değil. Normal olarak herkesle konuşamayacağın fakat samimi olduğun insanlarla yapılabilecek muhabbeti yaparız. Yani iş hiçbir raddede yanlış anlaşılacak boyutta olmaz. Bunda ise yanlış anlaşılma eşiği fazlasıyla aşılmış, bence direk mevzu bahis şeyler aleni ima ediliyor. Kız tarafı bunu ısrarla yapıp, erkek tarafı da yüz verip muhabbeti devam ettiriyorsa iş iki taraf için de bitmiştir.

Onun dışında sevgilimin daha önce cinsel anlamda bir şeyler yaşadığı kişiyle sosyal medyada takipleşmesi beni tedirgin etmez ama elbette rahatsız eder. Bu bazı kişilere normal gelebilir ama bence bu da normal değil. Kaldı ki ben de düzenli bir ilişkiye başladığımda aramda en ufak bir yakınlaşma olmuş kızları da listemden silerim. Gerek yok.
  • tierra santa  (01.08.17 03:44:42 ~ 03:46:23) 
Öncelikle sizden önce yahut siz varken farketmez arkadaş dediğin erkekle veya kadınla bişeyleri ima eder gibi o şekil konuşmak hele foto göndermek tam anlamıyla yılışıklıktan basitlikten başka bişey değil. Rahatsız olmakla ve istememekle çok haklısınız, şahsen midem bulanır tiksinirdim. Aynı şekilde ek sorunuz da çok mu basit geliyor bazılarına nasıl aman nolucak deyip normal karşılıyorlar, beraber olduğu insanla hele ki sevgilisi varken nasıl bir ulvi arkadaşlığı varmış ki aman arkadaş olarak ekli olsunlar ne var diyebiliyorlar aklım almıyor. Bana göre normal değil ve asla gerekli olmasına mantıklı bir sebep olamaz. Aynı rahatlığı kendi gösterir mi, kendisine sordunuz mu?


  • mslny  (01.08.17 04:52:06) 
bu konu konuşulduğunda erkek arkadaşım şey bile demiyor üstelik ' evet ya haklısın, ben doğru olmayan şeyler yapmışım. garip bişey bu' falan. sürekli benim geçmişe takıldığımı ( geçmiş dediği max 1 yıl önce), ona göre bunda yanlış bir şey olmadığını, abarttigimi falan.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (01.08.17 10:05:42) 
ne denilmesini istiyorsun ki ? erkek arkadaşım da konuşmaları devam ettiriyor, hata yapmışım da demiyor diyorsun ee daha ne yorum yapılabilir ? iğrenç insanlarla ilişkiler yaşıyorsunuz valla üzülüyorum.


  • aquarium  (01.08.17 10:15:04) 
Uzun analize gerek yok. Aralarında cinsel bir bağ var.


  • steven wilson  (01.08.17 10:30:42) 
Erkek arkadaşının yaptığı şeyler normal değil. Kendini yormana gerek yok bence.


  • Topalordek  (01.08.17 12:45:21) 
Bir an evvel ayrılmalısın. Bari bu sefer beni dinle de eskisi kadar uzatma işi ;

www.eksiduyuru.com
  • iwasbornonamountainside  (01.08.17 15:12:33) 
kabul edilemez, kabul edilmesi teklif dahi edilemez!


  • pinkpeony  (01.08.17 15:48:09) 
karakter meselesi.

demek ki senin erkek arkadasin boyle bir tip.

Boyle seyler yapan adam gercekten masum olsa bile iliski icersinde karsi tarafa (yani sana) yapilan ulu orta bir saygisizlik ve dusuncesizlik bu yazdiklarin.

Ben de bana ve bize saygisi olmayan bir insanla olmazdim..

Viel Spaß !
  • qazaqwsx  (01.08.17 16:05:03) 
"Kaç yaşında insanlarsınız kim bilir. Yakma gençliğini böyle sikik tiplerle."
okuduğum en güzel ve doğru yorum.
kaç şekerim kaç.
  • jimjim  (01.08.17 16:19:41) 
aralarında cinsel çekim olmasa bu tip muhabbetler olmaz. net ayrıl


  • foradream  (01.08.17 21:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.