[]

tektaş istemiyoruz diyelim ki

ne takıcaz zarif ve şık? pırlanta çok abartılıyor tamam katılıyorum olası bi durumda satmamız icap ederse para da etmiyor. e biz ne takıcaz. değerli taş olsun, tasarım, sadelik, şıklık, zerafet arıyoruz e her kıyafetimizle de uysun istiyoruz, biraz da ekonomik olsun kesemize uysun istiyoruz. var mı böyle değerli taşlı olan yüzük, kolye, küpe? sıradan olmayalım derken kezbana da dönmeyelim ama.




 
Burcuokut un tasarımlarına bakın


  • fasulyek  (31.07.17 14:02:19) 
@fasulyek burcu okut'u takip ediyorum ve beğeniyorum ama renkli taş çalışıyor kendisi genellikle.


  • dedim ben sana  (31.07.17 14:05:18) 
Büyük kuyumculara gidiyoruz zevkimize uygun olanı seçiyor, beğeniyor, alıyoruz. Bu alışverişi en iyi gezerek yaparsınız, 3 5 mağazayı ziyaret edip çeşitlere bakın, illa beğenirsiniz birini. Başka hani yolla alınır bilemedim.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (31.07.17 14:17:13) 
(bkz: swarovski)


  • veritaslibertas  (31.07.17 14:25:11) 
Ben tamtur seviyorum, her şekilde kullanılabilir.


  • mslny  (31.07.17 14:26:29) 
www.instagram.com

www.instagram.com

www.instagram.com (bir tık daha süslü)

Bunlar şık bence, zarif.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (31.07.17 14:26:34) 
Benim sevgilim elmas istiyor. Demek ki en fiyat performans olan o :)
Satarken de deger kaybetmiyormus..

  • bir3iki7  (31.07.17 14:26:57) 
forum.donanimhaber.com
forum.donanimhaber.com

yukarıdaki insanlar markalardan çok daha ucuza sattığını söylüyor
  • probiyotik  (31.07.17 14:28:16) 
değerli taş haricinde seninle aynı dertlerden müzdariptim, baya 2 ay boyunca çile çektim aradım bulamadım beğenmedim (bu arada tek taş denen şey çirkinlik abidesi bir şey diyemeden geçemedim) ben pandora diye bir yerde çok uygun bir fiyata güzel bir yüzük aldım onunla evlenme teklifi ettim kabul ettiğine göre (yakında düğün var) demek ki olabilir bir şeymiş istersen olabilir gibi düşünürsen bak derim.


  • exodia  (31.07.17 15:15:13) 
Ben de tek taş istemeyenlerdendim. Ama eşim "nasıl bir yüzük seversin mesela bir göstersene" diye sorunca başka hoşuma giden güzel yüzük de bulamadım. Alma boşver dedim ama yine gitmiş kafasına göre bir tektaş almış.

Tektaş çok popi ve klişeleşmiş durumda olduğu için istemiyoruz, tepki gösteriyoruz. Ama düşününce en sade yüzük yine tektaş. İşçilik mişçilik de yok, adı üzerinde bir tane değerli taş yani:D
  • peggy  (31.07.17 15:21:03) 
burcu okut tasarımları diyorum. <3
instagramdan bir göz atınız.

  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (31.07.17 16:01:46) 
safir alabilirsin


  • fragile lady  (31.07.17 16:18:31) 
Annem hirsizlik korkusundan pahali bir sey takmiyor malum 1 lira icin bile adam olduruyorlar. O yuzden gumus takiyor guzel tasli olanlardan.


  • c1b2k3  (31.07.17 17:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.