[]

Sadece arama yapan telefon

Whatsapp vb uygulamalardan baya sıkıldım.Sadece arama ozelligi olan bir telefon kullansam nasıl olur sizce? Okul bitmek uzere,ise filan girersem de whatsappten ulaşmaya calısırlar mı? Bu tarz telefonları su an kullanan var mi aramızda?




 
whatsapp hesabınız kapalıysa sizi zaten listede görüntüleyemezler. yine de ulaşmaya çalışan olursa gerizekalıdır zaten, bırakın uğraşsın.


  • icim urperiyor  (29.07.17 21:54:43) 
iş için de whatsapp kullanıyorlar ama şahsen yakın 1-2 arkadaş haricinde ben sallamıyorum. şirket telefonu+hattı varsa o zaman iş başka, haklı. kişisel telefonunsa sonuna kadar kavgasını yaparım.

whatsapp istemiyorsn whatsapp kullanmamak daha kolay bir çözüm değil mi? bu devirde internet erişimi olmayan bir cihazla yaşamak kendine eziyet.
  • celeron 300a  (29.07.17 21:56:29 ~ 22:00:13) 
şu anki telefonunda mobil veri ve wi-fi'ı kapatarak yaklaşık olarak bunu elde edebilirsin.


  • zgrydn  (29.07.17 22:02:54) 
@celeron.
Sadece whatsapp degil. Diger uygulamalardan da sıkıldım.Vakit harcamak istemiyorum hic birine.

  • maria puder  (29.07.17 22:09:44) 
whatsappim instagramim twitterim ve facebookum yok. ayrica cep telefonuyla ben arama yapmayacaksam veya cok acil bir mesaj arama vs beklemiyorsam kapalidir. telesekreterli bir ev telefonum var. cok lazimsa telesekreterime mesaj birakiyorlar.


  • bim tribi  (29.07.17 22:11:08) 
@bim tribi bülent ecevit iyi adam di mi, biz kıymetini bilemedik siz bilin :(

Bi arkadaşım var böyle, akıllı telefonu yok değil ama evde ve asla yanına almıyor. Tuşlu bi telefonu var 1998'den gelen, hatta hat ismi kısmında da telsim yazıyor asdfdsd, sen de böyle bir şey bulsan daha iyi olur. Vakit harcamak istemiyor o da, böyle bi çözüm bulmuş...
  • ekaterina  (29.07.17 22:44:24) 
Özel hayattan çıkarabilirim ama iş hayatından vatsapi çıkarmam imkansız. Sende de muhtemelen öyle olur.


  • elorelia  (29.07.17 23:54:51) 
@ekaterina komik olmamis yazdiklarin. sen istedigin kadar sosyal medya ve turevlerine kullan. kullanmayana da saygi duymayi bil bence. bu bir tercih meselesi.


  • bim tribi  (30.07.17 13:11:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.