[]

Sulu boya onerisi

Merhaba,

Kardesim evde kendi haline sulu boya yapmaya basladi. Guzel de boyuyor aslinda ve ona biraz daha kaliteli boyalar almaya karar verdim. Hangi marka sulu boya ve firca onerirsiniz?

Tesekkurler

 
Orta kalite Derwent, Talens, yüksek kalite Winsor&Newton alabilirsiniz. Yaşına göre erken olabilir, hiç gerek de olmayabilir. Daha çok kağıt alın, kaliteli kağıtlar da alabilirsiniz suluboyaya yönelik. Boya kadar kağıt da etkiliyor. Fırçada da Pebeo klasik orta kalitedir.


  • nilmiye  (29.07.17 12:34:59) 
Van Gogh sulu boya da güzeldir. 12-15 renkli bir takım alırsanız sonra tek tek satılan renklerden de alıp destekleyebilirsiniz.
www.tahtakalehobi.com
www.tahtakalehobi.com
www.tahtakalehobi.com
Bu üçü başlangıç için güzel setler. Fırça için de Vincent fena değil. Bir de kaliteli sulu boya kâğıdı+1
  • kobuzchu kiz  (29.07.17 14:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.