[]

Kizlar toplasin, mac ruj

Cumartesi-Pazar bir alana bir bedava varmis mac rujlarda. Benim daha once hic mac rujum olmadi. Kampanyadan yararlanip almak istiyorum, onerileriniz nelerdir? Bir de ben bugday tenliyim, sac rengim kumral ama ozellikle yaz ayinda sariya kaciyor. Hangi renkleri onerirsiniz? Tesekkurler:)




 
Mac taupe yi mutlaka dene derim. Hafif kiremitimsi bir rengi var ve tenine çok yakışır bence.


  • neferkitty  (29.07.17 01:00:52) 
selam ruju kendi istedikleri bi şeyden veriyorlar, az önce online sitede denedim. Bedava olan ruju sen seçemiyorsun yani.

Tüm MAC Mağazaları’nda ve Online’da 30/07/2017 23:59’a kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Hediye ruj otomatik olarak eklenecektir, hediye ruj seçili orijinal boy rujlarla sınırlıdır ve stoklarla sınırlıdır. Başka kampanyalarla birleştirilemez
  • ekaterina  (29.07.17 01:02:23) 
buğday tenliysen ve kırmızı seviyorsan lady danger olabilir. az biraz turuncuya kaçıyor bunu belirteyim ama sarı saçla harika olur bence.


  • loveless  (29.07.17 01:05:19) 
Huggable Lipcolor diyor bende, hediye ürün o mu?

Ben Amourous almayı düşünüyorum. Çok tatlı bir renk.
  • Lim5  (29.07.17 01:16:12) 
kızlar fınally free nasıl sizce?


  • balpolen  (29.07.17 01:20:33) 
Kesinlikle russian red oneriyorum. 1 yildir her mevsimde suruyorum ve surekli iltifat aliyorum onu surunce. Rubby woo'yu merak ediyorum ben de, ona da bakabilirsin


  • yuruyencene  (29.07.17 01:26:31) 
ruby woo (soğuk kırmızı) ve mehr (gül kurusu) kullanıyorum, ikisinin de rengi ve dokusu çok güzel bence.


  • theseachange  (29.07.17 01:30:58) 
@balpolen, finally free bence güzel renk. günlük kullanım için de uygun ama ben bu tip renklerin her yerde daha ucuza bulunabileceğini düşünüyorum. bir de anladığım kadarıyla cream sheen formülünde, çok kalıcı olacağını sanmıyorum. ben olsaydım mac'in daha başarılı olduğu matte ya da retro matte formülüne sahip rujlara yönelirdim (illa da parlak diyorsan amplified formülü de olur)


  • loveless  (29.07.17 01:31:28) 
taupe +1 yakışmayan görmedim


  • shotgunwoman  (29.07.17 14:48:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.