[]

Kızlar, farlarınızı açtıktan ne kadar süre sonra atıyorsunuz?

Genelde 18m yazıyor biçilen ömür, bu yüzden bir sürü far attım baya eskilerdi. Bazılarına kıyamıyorum çok az kullanmışım 2-3 yıllık falanlardır. Ne diyorsunuz?




 
valla hiç 2-3 yıl dayanan farım olmadı. şu an beğendiğim bi renk var hemen hemen her gün onu sürüyorum, 6 ay dayanmıyor. ama bitmediyse atmazdım sanıyorum fondoten vs değil sonuçta. böyle şeylerde pek takıntılı değilimdir.

ayrıca birbirinin aynı olan far paletlerinden doldurumayın evinizi rica ediyorum, bence resmen para tuzağı.
  • elorelia  (26.07.17 19:35:11 ~ 19:39:19) 
Atmıyorum 10 yıllık farım var hala ilk gündeki performansını veriyor. Bence bunlar yalan, kokusu değişmediyse hiçbir şeyi atmam.


  • ekaterina  (26.07.17 19:44:45) 
ekaterina + 1

10 yıllık farım da var. Kırılıp dağılmadıkça ya da yapısı bozulmadıkça kullanıyorum. Her gün kullanmıyorum. Yazın çok kullanmam. Kışın da kıyafetin rengine göre dört renk gölgeli karışım yaptığımdan kolay kolay bitmiyor.
  • aychovsky  (26.07.17 19:53:40 ~ 19:54:01) 
atmıyorum


  • balpolen  (26.07.17 20:00:42) 
Hic attığım farim olmadi. Cok nadir kullaniyorum zaten yilda iki kere far surmek icin surekli far alip atmak manasiz geliyor. Performanslarinda bi degisiklik de gormedim hic. 10 yillik stick bi fondoten var onu bile cok nadir de olsa kullanıyorum. Eye liner rimel ve ruj cok eskiyse kullanmam herhalde.


  • passive aggressive  (26.07.17 21:43:05) 
Benim de 10 yıllık var ve kaç liraya aldığım farı bitmeden atacak kadar zengin değilim. Gözümün üstünde birkaç saat duran şeyin nasıl bi zararı olabilir bilemiyorum, anormal bir bozulma koku vs görürsem ayrı tabii.


  • mslny  (26.07.17 21:59:09) 
ben de atmam 5-6 senelik farım var, sonuçta hergün far sürecek kadar yoğun makyaj yapmıyorum +10-15 farklı renk olunca cok sık bitmiyor.


  • füt  (26.07.17 22:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.