[]

Elimizde sperm sayisi 2.5 milyon olan bir erkek, regli biteli 5 gun olmus

Bir kadin var, erkek kadinin icine bosaliyor. Kadinin hamile kalma ihtimali nedir? Ertesi gun hapi alsin mi?




 
çok basit takvim uygulamaları var. kadın o uygulamalrdan gün hesabı yapmasını bilmiyor mu?

olayın üzerinden kaç gün geçti?

ayrıca bu nasıl cahillik ya nolur sevişmeyin arkadaş siz.
  • elorelia  (25.07.17 18:14:51) 
Tek sperm bile yeterli, bu işler kek tarifi değil şu gün olursa olmaz diyerek. Geç ovulasyon olabileceğini gibi erken ovulasyon da olabilir. Risk her zaman vardır.


  • Fritz-X  (25.07.17 18:19:45) 
isim önerisi isterseniz şurdan :

(bkz: elit kesimin çocuklara koyduğu sikimsonik isimler)
  • jugador  (25.07.17 18:30:35) 
Allah analı babalı büyütsün.


  • follow rivers  (25.07.17 18:32:39) 
reglin üzerinden geçen beşinci gün tehlikenin başladığı günlerden biri. riske atmamak lazım.

ayrıca aspirin gibi normal bir şeymiş gibi ertesi gün hapı içilmez. cinsel birliktelik yaşayacaksanız düzgün bir şekilde öğrenin her şeyi. ertesi gün hapı çok zararlı bir şey. kadın tarafı düzenli olarak doğum kontrol hapı kullansın, erkek de içine boşalma zevkinden geri kalsın bir zahmet. bu iş çocuk oyuncağı değil.
  • fragile lady  (25.07.17 18:45:53) 
öncelikle bu cahillikle bu iş yapılmasın+ürenmesin +1 dolayısıyla yardım etmek şart.
kadının doğurganlığının tavan yaptığı döneme cuk oturuyor, bence riske girmeye değmez. geçen her saat ilacın etki etme ihtimalini azaltıyor, düşünmekle oyalanmayıp en kısa zamanda hap alınsın. eczaneler 7 gibi kapanıyor sanırım, sonrasında bi de nöbetçi eczane arama derdi olacak. özetle, go go go!

  • manuel mandalina  (25.07.17 18:46:24) 
Ben degil bir arkadas. Kendi kendinize bile derdinizi anlatma cesareti yokken nolur uremeyin arkadas. Bu cahillikle yeni nesle de gereksiz dna lariniz aktarilmasin.


  • boran79  (25.07.17 19:01:30) 
okul masrafları için şimdiden para biriktirmeye başlayın efenim allah analı babalı büyütsün. böyle bir dünyaya çocuk getirme kararınızı tebrik etmek lazım.
acil ertesi gün hapı.

  • golgi aygıtı  (25.07.17 19:39:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.