[]

Yemek sepetiyle ilgili bir soru

Yemek sepetinden sipariş vermiştim pos cihazı istemiştim. Siparişim geldi pos cihazımız arızalandı daha sonra uğrar alırım dedi kurye benim yanımda bütün para vardı vereyim dedim üstünü almadım yanıma dedi peki dedim nerdeyse iki ay oldu gelen giden yok. Bir de bu iki ayrı restoranda oldu ikisinden de bir daha ses çıkmadı. Sorum şu ben çok beğenmedim gelen yemekleri ondan bir daha söylemedim söylemem de herhalde ama bedava yediğim yemek aklıma takıldı gelmicekler mi ki ya da ben evde değilken gelip dönmüş olabilirler mi içime dert oldu. Yemek sepetinden söylediğim için dükkanların yerlerini de bilmiyorum.
Ne yapayım bir daha sipariş mi vereyim?



 
yemek sepetinde dükkanın ismine bakıp google mapste bakabilirsin. ya da mh bağlanıp seni aramalarını sağlayabilirsin. ödemek istedikten sonra çözüm çok.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (25.07.17 13:48:32) 
@kırmızı bunu akıl edebiliyorum çok şükür ama zaten yemek sepetinden söylemişim evimin yakınında olsa görüp bildiğim bir yer olurdu pos cihazının bozuk olması benim sucum değil bu sıcakta dükkan arayamayacağım. Beni aramalarını isteyip gelin para vericem demek de abes geldi.


  • pastörizesüt  (25.07.17 13:56:47) 
hocam neden gelin parayı vericem demek abes geldi? birisi bana para verecek olsa koşa koşa giderim.


  • at mi bu  (25.07.17 14:02:20) 
yemeksepeti'nin canlı yardım kısmı var. oradan durumu bildirin, sizin yerinize restoranı arayıp bilgi verirler.


  • dedimmidemedimmi  (25.07.17 14:06:30) 
@at mı bu kaba geldi biraz ondan çekindim
@dedim evet en mantıklısı bu sanırım bunu yapayım

  • pastörizesüt  (25.07.17 14:09:02) 
Abes değil bence. Öyle yapın


  • glamdr1ng  (25.07.17 14:10:45) 
Bunu akil edebiliyorum cok sukur diye atar yapiyorsunuz da yaptiginiz sey tam bir salaklik oturun soguk su icin. Pos cihazi arizali ise senin sorunun degildi, sonucta sen pos istedin ve nakitin olmayabilirdi. Gidip sana baska pos cihazi getirmeliydi sazanlamis seni.


  • imelih  (25.07.17 15:14:38) 
imelih +1, bence üzerine su iç, bir dahaki sefere daha akıllı davran. iki aydır aklın neredeydi? bu saatten sonra para üstü mü istenir?

pos cihazı istediysen ve pos cihazı getirilmediyse, getirmelerini isteyip geri gönderirsin. bu ayıp da değil yanlış da değil. karşı tarafın yaptığını savunmuyorum ama enayi olursanız bundan faydalanan çıkar yani.

ayrıca iki farklı olay mı anlatıyorsun, anlamadım. pos cihazı yok diye para vermişsin, üstünü getirmemişler. sonra diyorsun ki bedavaya yemek yedim. nasıl oluyor bu? senin alacağın mı var, vereceğin mi?
  • der meister  (25.07.17 15:18:03 ~ 15:19:31) 
der meister, bütün para varmış ama siparişi getiren adamda para üstü yok diye vermemiş. yemeği bedava yemiş yani. vurmayın öldü adam.


  • dedimmidemedimmi  (25.07.17 15:22:38 ~ 15:23:11) 
@ imelih ve der meister nerenizle okuyorsunuz yahu? Tamam ilgili bölümde virgülsüz yazmışım tam anlaşılır değil de sonrasında yazıyor "bedava yemek" diye. İki olay dediğim de iki farklı restoranda da aynı olay gerçekleşti iki kere parasını ödemeden yemek yemiş oldum ve iki restorandan da bi daha ses çıkmadı. Neyse yemek sepeti üzerinden haberleşicem.


  • pastörizesüt  (25.07.17 15:34:44) 
parasını isteyen peşine düşer, benim düsturum bu. sonuçta ben o hizmeti alırken demişim ki setcard/kredi kartı/vb. ile ödeyeceğim. adamın işi de o ödemeyi alacak cihazı getirmek. getirmiyorsa benim yemeği almama hakkım ya da sonra ödeme hakkım var. eğer karşı taraf sonra alırız deyip çıktıysa bi zahmet düşsün parasının peşine.

benim de başıma geldi, iki firma hiç düşmedi peşine ama başka bi firma aradı evde misiniz diye ödemesini almak için.

yani özetle kendi yaptığı hata yüzünden vicdan yapmam, parasını isteyen peşine düşsün.
  • hosein  (25.07.17 16:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.