[]

Araba guruları bir bakabilir mi?

www.sahibinden.com
Bu araç nasıl bu fiyat iyi mi? Alınır yapıştır diyorsanız yarın gidip alcam.



 
@üğpoıuy şehir içinde kullanmayı düşünüyorum 1.2 motor yine de sıkıntı okur mu


  • pastörizesüt  (24.07.17 12:44:49) 
deneyimlerime göre ufak hacim şehir içinde az yakıt tüketiyor ancak şehir dışında bir üst hacimli abilerine neredeyse yakın yakıyor. nedeni hacim dolayısıyla torkun az olması, sürati az bir şey bile artırmak istediğinizde yakıta abanması. o yüzden 1.4 ve altını hiç bir zaman tercih etmiyorum.


  • lostys  (24.07.17 12:44:58) 
bu aracın o modelle o kilometrede olacağına inanmıyorum ben nedense.


  • baharat  (24.07.17 12:46:05) 
Yok hayatta hız yapmam, zaten şehir de yokuşlu bir şehir değil dümdüz. O zaman ekspertize gösterip alıyorum


  • pastörizesüt  (24.07.17 13:05:53) 
Valla normalde sorulan arabalara hep off bu araba da alınmaz ki ya derim ama seninki iyiymiş. Sadece renault konusunda uyarmak istediğim bi kaç husus var, kliması pek güçlü değil, antalya'da yaşıyorsun hani önemli bi şey o yüzden, onu bi test edebilirsin, boyun uzunsa bu donanımda o seçenek var mı bilmiyorum ama arkadaşımınkinde koltuk alçaltıp yükseltme yoktu, kafam tavana sürtüyordu binince. Kliması çok güçlü bi araç almak istersen ford veya opel tercih edebilirsin. Kuzenime corsa aldık örneğin çok memnun.

Ben sıcağa çok duyarlıyım da onun için uyarmak istedim, onun haricinde güzel araba hayırlı olsun.
  • ekaterina  (24.07.17 13:12:17) 
Km inandirici degil. O isi olcecek bir yontem yok. Direksiyona, vitese, dugmelere falan bak. Eskimisse o araba 54 degil 254 olabilir.

Ayrica silindir kompresyon testi muhakkak yaptir. Bir de 35 cok para o arabaya ama piyasayi gereksiz yukselttiler.
  • alperz  (24.07.17 13:14:33) 
Araca bakmaya giderken ve alım işlemleri sırasında, bu işleri az çok bilen birisiyle birlikte gitmek de fayda var.


  • reactionic  (24.07.17 13:20:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.