[]

Emekli babaya en uygun araba

Yıllardır 2001 model benzinli Clio kullanıyor.
Uzun zamandır değiştirme niyeti var. Satıp üstüne bir miktar ekleyerek yenilemek istiyor. Araba konusunda inanılmaz cahilim. Neye geçmesi mantıklı olur?



 
Hocam en azindan butce yazmalisin. Otomatik rahatlik, dizel butce acisindan onemli. Bi rakam var secenek sunalim. En olmadi yeni makyajli clio ile upgrade etmek mantikli.


  • brad pitt  (21.07.17 15:59:35) 
egea olabilir, madem emekli 10 15 yıl egeaya biner.

i 20 de güzel araba sıkıntısı az.

bu ikisi fena arabalar değil.
  • sejlav  (21.07.17 16:32:52) 
Kusura bakmayın, tabii detay vereyim.

Dizel olsa çok iyi olur çünkü her hafta Aydın - Kuşadası arası gittiğimiz için çok yakıyor.

20 bin daha ekleyebiliriz üstüne.
  • hadi ya la  (21.07.17 16:34:28) 
clio 15 bin etse bütceniz 35 bin civarı olur.

temiz bir dizel linea alınabilir. parçası ucuzdur. taksilere dayandığına göre. gündelik kullanıma çok rahat dayanır.

35 bin civarı araba alacaksanız ya 2006 model altına düşmeniz gerek. ya da renault-peugeot-citroen grubu fransız arabalarına bakmalısınız.

tam fiyatlarından emin değilim ama citroen c. elysse veya peugeout 301 de bakılabilir.
  • orpheus  (21.07.17 16:36:57 ~ 16:44:02) 
Manuel Jetta 1.6 comfortline şiddetle tavsiye edilir.Hatta düşünürseniz ben satıyorum :)

Araç cidden çok rahattır , yakıt anlamında lpg'li olursa inanılmaz az yakar ama benzinlide olursa kıvamındadır.Sürüşü zevkli ve oturaklı bir araçtır.

2005 - 2006 civarı araçları 35 -40 bandında rahatlıkla alabilirsiniz.
  • josefen  (21.07.17 17:22:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.