[]

gariban kadını sürekli aşağılayan diğer kadınlar

kadının arkasından demediklerini bırakmadıkları gibi yüzüne karşı da çaktırmadan alay ediyorlar. kendileri biraz maharetli ne bileyim bazlamayı filan güzel açıyorlar, evleri de domestos kokulu olunca kendilerinde bu zavallıyı aşağılama hakkını görüyorlar. o biraz pasif, onların yaptıkları işler hususunda azıcık geride kalıyor onlardan ama sırf böyle diye dünyanın en aşağılık insanıymışçasına kafa buluyorlar onla. üstelik cennete gideceklerinden de çok eminler. kısacası hiç hoşuma gitmeyen insan ilişkilerinin içindeyim. yüzlerine karşı lütfen bir daha benim yanımda x kişisinin hakkında konuşmayın demek istiyorum ama kimseyle kavgalı olmakta istemiyorum. neyse azıcık içimi boşaltmak azıcıkta belki beni anlayan da çıkar umuduyla yazdım bunları. biraz mutsuz bir gece geçircem sanırım bugün.




 
Sen de onlardan farklı değilsin hiç vicdanını rahatlatma, oturup alay etmelerini dinliyorsun, dışlanmamak için sessiz kalıyorsun. Ayrıca ne biçim bi ortam bu, gün mü yapıyorsunuz bu ne yahu.


  • ekaterina  (18.07.17 23:06:47) 
bazlamayı güzel açtığı için başkasını ezmek nedir ya? bu ne lan?

olacağı şu, onlardan daha eğitimli, daha yukarıda (kullanırken tiksindim bu kelimeyi ama aklıma başka bir kelime gelmedi, gelirse değiştiririm) birinin onları bu konu açılınca bir güzel ezmesi lazım. başka türlü zor.

edit: aslında ezmek değil de, arkadasların dedikleri gibi yaptıkları ayıbı yüzlerine vurmak, bunu onların yaptıkları çirkinlik kadar sert bir sekilde yapmak gerek.
  • rahip janick  (18.07.17 23:06:50 ~ 23:11:17) 
Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey'cilik oynayarak vicdan rahatlatmak pek şık bir davranış değil.


  • fengari  (18.07.17 23:09:10) 
Evet susuyorum dıslanmamak için ya da ne bileyim uygun bir yol bulamaďığim için. Sadece 1 kere dini kullanip merhametten söz ederek ona daha dostça yaklaşırsak ahiretemizin guzel olacağından filan söz ettim. Evet evini bok götürdüğunu filan söyluyorlar. Kocası onun kadinliğina guvenemediği icin 2 cocuktan baska cocuk yapmiyormus. Yuzune karsi da degisik bicimde alay ediyorlar.


  • for day to break  (18.07.17 23:13:08) 
Sizce nasil korumaliyim onu. Onu koruma ihtiyaci hissediyorum.


  • for day to break  (18.07.17 23:14:07) 
Tam çomarların arasına düşmüşsün. Kendini de koru bence onlardan.


  • pastörizesüt  (18.07.17 23:15:40) 
Evet haklisiniz guzel bir üslupla yaptiklarinin hoş olmadığıni sik sik belirtmeliyim. Aslinda bunu yaptim. Neyse sağolun.


  • for day to break  (18.07.17 23:17:21) 
oha. eğer yapabiliyorsan kaç oradan?

onların seni dışlaması senin için iyi bir şey?

kocası kadınlığına güvenemediği için iki çocuktan başka yapmıyor ne?

eğer o insanlarla vakit geçirmekten keyif alıyorsan, sana yardımcı olmaya çalışarak bu insanlar mı burada yanlış yapıyor onu düşünüyorum şu an.
  • rahip janick  (18.07.17 23:17:56) 
İlginç bir sekilde birbirlerine karsi da o kadar saygili ve hürmetler ki.


  • for day to break  (18.07.17 23:18:45) 
Sikimsiniz lan de, alayınızın mına korum de. Pasif durma. Kimseyi ezdirme.


  • zirrealist  (18.07.17 23:23:35) 
Dan dan söylicen doğruyu, hiç çekinmeden tepkini koyacan. Savaşırcasına değil, "doğru nerdeee siz nerde... teeyy tey" havasında. Edecekleri lafları duymazdan gelicen icabında götünü dönüp gidivericen. Sessiz kalmak yanlış. Bunun yerine gayet açık ve net bir şekilde ""kendi aranızda ne var ki şu insana kendinizden farklı davranıyosunuz? Hırsız mı namussuz mu katil mi nedir olayınız??"" Diye bilgiç ve tepeden bakan bir edayla soruversen apışıp kalırlar bile.

Bak dikkat et, başkalarının enerjilerini sömüren bi tayfa bu. Aralarında çok kuvvetle muhtemel bir çıkar ilişkisi ve bağı var. O çıkarlar bi zedelensin seyreyle gümbürtüyü.
  • yaren  (18.07.17 23:26:14) 
Yanımda bunu yaptıklarında'aman o da öyle, herkesin yeteneği ilgisi hayatı farklı, beni ilgilendirmez.bunu konuşmayı gereksiz buluyorum diyerek konuyu değiştiririm. Israr ederlerse de uzaklaşır mesafe koyarım. Bu kadar ikazı anlamayanlarla kötü olmayım diye kendimi kasamam.


  • curukturpkokusu  (18.07.17 23:33:52) 
Çok sinirlendim. Allah aşkına o karakterdeki karaktersizler seni dışlasa nolur dışlamasa nolur?! Senin yerinde olsam diğer kişiyle arkadaşlık kurar eğer ki mümkünse olduğundan daha iyi olmasını sağlardım, onlara bırakmadan kendim mesafe koyardım. Ama mesafeyi koymadan da nedenini doğru kelimelerle bilmelerini sağlardım. Lütfen o insanı koruyun en azından haberdar edin, asıl kendisi mesafe koysun terbiyesizlere.


  • mslny  (18.07.17 23:57:22) 
"Boyle konusmayin bence" falan de. Hoslanmadigini bell et bir sekilde.


  • stavro  (19.07.17 00:11:09) 
Kadına direkt bir saldırı varsa (işe dair hak gaspı, aleni mobbing, herkesin önünde yüzüne hakaret, fiziksel saldırı vb) sen de onlara karşı saldırıya geç, kadıncagızı savun.
Onun dısında, karışma. Orda bazlama/ev temizligi dedikodusu varsa daha "eğitimli" yerde de koca parası/kilo-kıyafet/çocuga harcanan para kıyaslaması/alayı/küçümsemesi var. Böyle kadinlar her ortamda var kısacası ve konuşmaya devam edecekler, ne yapsan susturamazsın işin sonunda bir de sen kötü olursun alay ettikleriyle iyi olurlar da seninle bozuşup iş huzurunu kaçırırlar.
Bıçak kemiğe dayanmadıkca karışma.
  • Sulfoxaflor  (19.07.17 10:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.